Είναι πολλά τα λεφτά Lewis! H Mercedes στρώνει «χαλί» εκατομμυρίων στα πόδια του Hamilton


Ξένα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Mercedes ετοιμάζεται να κάνει μια εξαιρετική πρόταση ανανέωσης στον Lewis Hamilton, στην οποία ο Βρετανός δεν θα μπορέσει να αρνηθεί.

  • 18/1/2023

Η Mercedes εμφανίζεται έτοιμη να προσφέρει «γη και ύδωρ» στον Lewis Hamilton προκειμένου να τον κρατήσει στις τάξεις της και μετά το τέλος του 2023 όπου λήγει το συμβόλαιο των δύο πλευρών. 

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες εμφανίστηκε δημοσίευμα στο Sportune με την πρόταση που έχει στα χέρια του ο Βρετανός και η οποία θέλει τις ετήσιες αποδοχές του να εκτοξεύονται στα 70 εκατ. ευρώ! 

Παράλληλα το ρεπορτάζ αναφέρει πως στο νέο συμβόλαιο, το οποίο είναι διετούς διάρκειας, δεν υπάρχει το bonus των 25 εκατ. ευρώ στην περίπτωση που ο Hamilton κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. 

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του Sportune εμφανίστηκαν πληροφορίες που αναφέρουν ότι μεγάλο μέρος του νέου συμβολαίου θα καλυφθεί από τον χορηγό Ineos. Πρόκειται για βρετανική εταιρεία χημικών ο ιδρυτής της οποίας, Jim Ratcliffe, διατηρεί στενή σχέση με τον Lewis Hamilton.

Πρόσφατα μάλιστα εμφανίστηκαν να ενδιαφέρονται να μπουν από κοινού στο αγγλικό ποδόσφαιρο αποκτώντας το πλειοψηφικό πακέτο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Εκτός από το νέο ηγεμονικό συμβόλαιο, κυκλοφορούν επίσης πληροφορίες που εμφανίζουν τον Hamilton να στοχεύει στη σύναψη δεκαετούς συμφωνίας με τη Mercedes-Benz, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του πρεσβευτή της φίρμας για 25 εκατ. ευρώ τον χρόνο.