Η αμερικανική Haas με σημαία… Ρωσίας στη Formula 1 (pics)


Αν πριν από μερικές δεκαετίες έλεγε κάποιος πως μία αμερικανική εταιρία θα είχε πάνω στο «προϊόν» της τη σημαία της Ρωσίας, ενδεχομένως και να τον θεωρούσαν… τρελό!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 4/3/2021

Στην εποχή της παγκοσμιοποίησης, όπου τα δεδομένα αλλάζουν διαρκώς, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται «περίεργο» πλέον. Ούτε καν το γεγονός ότι τα μονοθέσια της Haas θα έχουν επάνω τους ζωγραφισμένη τη σημαία της Ρωσίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2021.

Μπορεί η Ρωσία να βρίσκεται υπό καθεστώς απαγόρευσης ως προς τη συμμετοχή των αθλητών της στις διεθνείς διοργανώσεις, όπερ σημαίνει πως ο Nikita Mazepin θα εμφανίζεται ως «ανεξάρτητος» αθλητής στη Formula 1, εντούτοις η… λύση βρέθηκε!

Η Ural Kali θα είναι φέτος βασικός χορηγός τόσο στο όνομα όσο και στο μονοθέσιο της Haas, με τη ρωσική σημαία να εμφανίζεται στο Livery των δύο αμερικανικών μονοθεσίων που θα οδηγούν ο Mixk Schumacher και ο Nikita Mezepin.

Θα υπάρξει δηλαδή μία σύμπραξη Αμερικής, Ρωσίας, αλλά και… Ιταλίας, μιας και η Haas «δανείζεται» το μεγαλύτερο μέρος των μηχανικών τμημάτων της από τη Ferrari!