Ο Charles Leclerc... αυτοτρολάρεται φορώντας κοστούμι μπανάνας! (video)


Ποιός θα μπορούσε να το φανταστεί ότι ένας πιλότος της Formula 1 θα εξέθετε τον εαυτό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτώντας video στο οποίο είναι μεταμφιεσμένος σε μπανάνα; Και μάλιστα πιλότος της Ferrari!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 26/4/2020

Ο Charles Leclerc φαίνεται πως έχει βαλθεί να καταρρίψει όλα τα «στεγανά» που χαρακτήριζαν μέχρι τώρα τη Ferrari. Όχι μόνο είναι (υπερ)δραστήριος στα social media, αλλά δεν διστάζει να «τσαλακώνεται» κιόλας, χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο!

Ο Μονεγάσκος αυτή τη φορά άφησε στην άκρη την τιμονιέρα και έπιασε το χειριστήριο του PlayStation για να παίξει Fortnite. Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο αγαπημένος του χαρακτήρας από το συγκεκριμένο παιχνίδι που κάνει θραύση, είναι ο Peely!

Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο Leclerc στα καλά του καθουμένου κι ενώ έκανε μετάδοση μέσα από τον κανάλι του στο Twitch, φόρεσε μια στολή… μπανάνας! Και μάλιστα έδειξε να το διασκεδάζει υπέρ το δέον, λέγοντας πως «δεν έχω υπάρξει ποτέ ξανά τόσο όμορφος»!

Φυσικά, το... τρολάρισμα στο διαδίκτυο δεν άργησε καθόλου. Ούτε καν από την Mercedes, η οποία... ανακάλυψε μια φωτογραφία του Nico Rosberg με τον... Leclerc!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Meanwhile, over on Twitter... 😂🍌 @charles_leclerc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mercedes-AMG F1 (@mercedesamgf1) στις