Ο Valtteri Bottas το έκανε ξανά! Πέταξε τα ρούχα του για να κάνει βουτιά σε λίμνη (photo)


Ένας follower τού έγραψε στα σχόλια: «Valtteri σε παρακαλώ σταμάτα, αυτό το app το χρησιμοποιεί και η μητέρα μου».

  • 26/6/2023

Ο Valtteri Bottas δεν σταματά να μας εκπλήσσει και να προκαλεί αρκετή κουβέντα με τις δημοσιεύσεις του στα social media. Σχεδόν έναν χρόνο πριν είχε γίνει viral όταν ανέβασε στο Instagram φωτογραφία στην οποία εμφανιζόταν γυμνός να κάνει μπάνιο στα νερά του ποταμού Aspen των ΗΠΑ.

Η δημοσίευση έγινε viral και ο Bottas αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή τη δημοσιότητα πουλώντας μερικά αντίγραφα σε δημοπρασία, προσφέροντας τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Και δεν ήταν λίγα αφού ο «γυμνός Bottas» συγκέντρωσε περισσότερα από 50.000€!

Σχεδόν έναν χρόνο μετά αποφάσισε να επαναλάβει το «έργο» ανεβάζοντας φωτογραφία όπου εμφανίζεται ξανά γυμνός να μπαίνει στα νερά λίμνης, φορώντας μόνο ένα κολυμβητικό σκουφάκι, ενώ στη λεζάντα ευχήθηκε στους fans «καλό καλοκαίρι»

Αναμενόμενα τα σχόλια άρχισαν να πέφτουν «βροχή» με κάποιον από αυτούς να γράφει «Valtteri σε παρακαλώ σταμάτα, αυτό το app το χρησιμοποιεί και η μητέρα μου».

Πλέον μένει να δούμε αν ο Φινλανδός θα κάνει κάδρο το συγκεκριμένο καρέ και θα το προσφέρει ως δώρο στον πρώην team mate του Lewis Hamilton, όπως είχε συμβεί με την περυσινή γυμνή φωτογραφία του.