O Bottas τρολάρει τον Hamilton προσφέροντάς του ένα… ιδιαίτερο δώρο (video)


Μετά το αρχικό σοκ ο Hamilton ξέσπασε σε γέλια και δέχθηκε με χαρά τη "χειρονομία" του πρώην teammate του.

  • 27/5/2022

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τη στιγμή που ο Valtteri Bottas ανέβασε μια -όχι και τόσο συνηθισμένη- φωτογραφία στο Instagram η οποία προκάλεσε έναν... μικρό χαμούλη στον κόσμο της Formula 1. Αναφερόμαστε στο καρέ όπου ο Φινλανδός πιλότος απολαμβάνει τα νερά ενός ποταμού στο Aspen των ΗΠΑ με… αδαμιαία περιβολή.

Η δημοσίευση έγινε viral και ο Bottas αποφάσισε να χρησιμοποιήσει αυτή τη δημοσιότητα πουλώντας μερικά αντίγραφα σε δημοπρασία και στη συνέχεια προσφέροντας τα χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό. Και δεν ήταν λίγα αφού ο "γυμνός Bottas" κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερα από 50.000€!

Ο Hamilton όταν είδε τη φωτογραφία την χαρακτήρισε ως την κορυφαία που έχει δει ποτέ ενώ σημείωσε πως αν γνώριζε για τη δημοπρασία θα προσπαθούσε να αποκτήσει και αυτός ένα αντίγραφο.

Οι καλοί φίλοι, όμως, στα δύσκολα φαίνονται και έτσι ο Bottas λίγο πριν ξεκινήσει το αγωνιστικό τριήμερο στο Μονακό είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί το πρώην ομόσταυλό του και να του προσφέρει ένα αντίγραφο, προτρέποντάς τον να επιλέξει μια καλή θέση για να το τοποθετήσει στο σπίτι του.

Δείτε το video από τη συνάντηση των δύο πιλότων…