Ο Wolff μιλά για την αποχή του Hamilton από το δημόσιο βίο - Γιατί έχει εξαφανιστεί;


Ο επικεφαλής της Mercedes Toto Wolff μίλησε για τη σιγή ιχθύος που τηρεί ο Lewis Hamilton, μέρες μετά τον τελικό του Άμπου Ντάμπι.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 27/12/2021

Από την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου και το τέλος του μεγάλου φινάλε στο Άμπου Ντάμπι, ο Lewis Hamilton, που προηγείτο σε όλον τον αγώνα μέχρι να βγει το Αυτοκίνητο Ασφαλείας κι ο Max Verstappen να τον περάσει με φρέσκα ελαστικά, δεν έχει μιλήσει δημόσια, παρά μόνο στον Jenson Button πριν το βάθρο.

Απέχει από τα social media, ενώ δεν παρέστη και στο Gala της FIA για την απονομή των βραβείων της σεζόν - μία κίνηση που ίσως τον δει να τιμωρείται πειθαρχικά από την Ομοσπονδία.

Μιλώντας στο Motorsport-Total, ο Toto Wolff εξήγησε γιατί κρατάει αυτήν την στάση ο 7κις πρωταθλητής:

«Ο Lewis πραγματοποίησε μία φοβερή εμφάνιση, και θα κέρδιζε το πρωτάθλημα μέχρι τον τελευταίο γύρο. Αλλά από τη μία στιγμή στην άλλη, του τα πήραν όλα μέσα από τα χέρια. Φυσικά, αρχίζεις να χάνεις την πίστη σου, γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τι έγινε ακριβώς. Λογικό να μη μιλά δημόσια, διότι δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν πως νιώθει.».

Πολλά έχουν γραφτεί και για το μέλλον του στη Formula 1. Πηγή του Motorsport Italy αναφέρει πως ο ίδιος έχει ενημερώσει την ομάδα ότι θα συνεχίσει κανονικά και το 2022, ενώ ο Bernie Ecclestone έβαλε «λάδι στη φωτιά», αφού θεωρεί πως ο Βρετανός θα αποχαιρετήσει πρόωρα τις πίστες, απογοητευμένος για όσα συνέβησαν στη Yas Marina.