Πανευρωπαϊκό Συνέδριο Εισαγωγέων Suzuki στην Ελλάδα.


ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΙΣΑΓΩΓΕΩΝ SUZUKI ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.

  • 19/7/2019

O Όμιλος Σφακιανάκη αποτέλεσε την πρώτη επιλογή της Suzuki Motor Corporation για την έναρξη των εξαγωγών της στην Ευρωπαϊκή αγορά το 1967. Και η Suzuki Ελλάδος, που εκπροσωπείται από τον Όμιλο Σφακιανάκη, έχει τιμήσει αυτή τη σχέση, συλλέγοντας κορυφαίες διακρίσεις τόσο στην Ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου.  

Η παραπάνω πορεία σε συνδυασμό με την μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης για τον Όμιλο Σφακιανάκη οδήγησαν την Suzuki Μotor Corporation να επιλέξει την Αθήνα για την διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Εισαγωγέων Suzuki.

Η Σφακιανάκης ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας της Suzuki στην Ελλάδα ανέλαβε την διεξαγωγή του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου οργανώνοντας με επιτυχία μια ξεχωριστή ημέρα για τους 70 καλεσμένους από 29 χώρες που συμμετείχαν.

Την διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κύριος Takanori Suzuki, Deputy Executive General Manager καθώς και υψηλόβαθμα στελέχη της μάρκας, οι οποίοι ανακοίνωσαν στρατηγικές αλλαγές, καθώς και τα επερχόμενα νέα της μάρκας στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Βασικά θέματα που τέθηκαν ήταν η εξέλιξη της μάρκας με γνώμονα τον σεβασμό για το περιβάλλον, η σημασία της υβριδικής τεχνολογίας και της ηλεκτροκίνησης, μελλοντικές στρατηγικές συνεργασίες με σκοπό την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος στην αυτοκίνηση καθώς και η μελλοντική ανάπτυξη της γκάμας.