Από θαύμα σώθηκαν αναβάτες της Moto3 και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Supersport


Τρομακτικό ατύχημα είχαν οι Τούρκοι αναβάτες Can και Deniz Oncu ενώ μετέβαιναν για προπόνηση, όταν το φορτηγό τους ενεπλάκη σε ατύχημα και καταστράφηκε ολοσχερώς!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 8/1/2021

Άγιο είχε ο Τούρκος αναβάτης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Supersport, Can Oncu. Ο Πρωταθλητής του Red Bull Rookies Cup του 2018, ο οποίος έκανε ένα σύντομο ανεπιτυχές πέρασμα από τη Moto3 το 2019, γλίτωσε από θαύμα, όταν το φορτηγό στο οποίο επέβαινε, συγκρούσθηκε μετωπικά με νταλίκα που πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο φορτηγό εκτός του Can Oncu επέβαινε και ο αδελφός του κι αναβάτης της Moto3, Denis, καθώς κι ένας φίλος τους, ο οποίος οδηγούσε, καθώς τα δίδυμα αδέλφια είναι ανήλικα. Όπως φαίνεται στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα της Puccetti Kawasaki, η καμπίνα του φορτηγού καταστράφηκε ολοσχερώς, συνέπεια της σφοδρότητας της σύγκρουσης.  

Τα αδέλφια Oncu και ο φίλος τους διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, όπου υποβλήθηκαν σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι οποίες βγήκαν «καθαρές» κι έτσι πήραν άμεσα εξιτήριο. Τα αδέλφια Oncu μετέβαιναν στην πίστα του συμπατριώτη τους πεντάκις Παγκόσμιου Πρωταθλητή Supersport, Kenan Sofuoglou.

Αμέσως μετά την αναχώρησή τους από το νοσοκομείο, τα αδέλφια Oncu μετέβησαν στο σπίτι του Sofuoglou, όπου κι αναρρώνουν.