«Φλερτάρει» με ακόμα έναν τίτλο ο Ανδρέας Λασκαράτος!


Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον κορυφαίο Έλληνα οδηγό στον αγώνα των τεσσάρων ωρών του Ντουμπάι και προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου στα Asian Le Mans Series!

  • ΓΙΑΝΝΗΣ-ΜΑΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  • 14/2/2021

«Αγκαλιά» με την κατάκτηση του τίτλου στην κατηγορία LMP2 Am των Asian Le Mans Series βρίσκεται ο Ανδρέας Λασκαράτος, έπειτα από τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της ομάδας του.

Ο κορυφαίος Έλληνας οδηγός πίστας ήταν αυτός που οδήγησε το Oreca 07 της Era Motorsport στην πέμπτη θέση της γενικής κατάταξης και πρώτη στην κατηγορία του, στον δεύτερο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος, τις τέσσερις ώρες του Ντουμπάι.

Ο Λασκαράτος μοιράζεται το αμερικανικό πρωτότυπο με τον Αμερικανό Dwight Merriman και τον Βρετανό Kyle Tilley και έχει την υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται και ολοκληρώνεται το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Yas Marina του Άμπου Ντάμπι με τους επόμενους δύο τετράωρους αγώνες. Με νίκη στον έναν από τους δύο αγώνες και απλό τερματισμό στον έτερο, η ομάδα του Λασκαράτου θα κατακτήσει τον τίτλο στην κατηγορία της!