Ταχύτερος αλλά... πιο αργός ο Alonso!


ΜΕ ΤΟΝ FERNANDO ALONSO ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΤΟΥ LE MANS, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ 24 ΩΡΩΝ, Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΙΣ 4 Μ.Μ. ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ.

  • 15/6/2018

Ο Ισπανός πιλότος της Formula 1 κατάφερε να ολοκληρώσει μόλις δύο πλήρεις γύρους στο τιμόνι του πρωτότυπου TS050 HYBRID, καθώς αρκετά συμβάντα με πρωταγωνιστές άλλους οδηγούς είχαν ως συνέπεια να διακόπτεται συχνά-πυκνά η διαδικασία.

Ο Alonso κατάφερε, ωτόσο, να σημειώσει χρόνο 3'.18''.021, όπερ σημαίνει πως δεν μπόρεσε να βελτιώσει την επίδοση που είχε κάνει την Τετάρτη ο teammate του στο πρωτότυπο #8 της ιαπωνικής ομάδας, Kazuki Nakajima. Κοντινό χρόνο με αυτόν του Alonso έκανε και ο τρίτος οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου, Sebastien Buemi.

Σε παρεμφερή ρυθμό κινήθηκε και ο Jose Maria Lopez με το #7 της Toyota, όμως ο teammate του, Mike Conway δεν απέφυγε τα λάθη και τουλάχιστον δύο φορές είχε εξόδους από την πίστα.