Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης επιλέγει μουσική για τον Όμιλο Σαρακάκη


Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη θέλησε να ενώσει τις δυνάμεις του με την πιο επιδραστική προσωπικότητα της ελληνικής ραδιοφωνίας, τον ραδιοφωνικό και μουσικό παραγωγό Γιάννη Πετρίδη.

  • 16/11/2021

Προχωρώντας σε μία καινοτόμο, επικοινωνιακά, κίνηση ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη ανέθεσε στον Γιάννη Πετρίδη, τον πιο διάσημο ραδιοφωνικό παραγωγό τη δημιουργία playlists από το ελληνικό και το ξένο ρεπερτόριο οι οποίες έχουν αναφορές σε αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, λεωφορεία, φορτηγά και μελωδίες που συνδέονται με την απόλαυση της οδήγησης.

Από το «Ταξιδιάρα Ψυχή» του rock συγκροτήματος Τρύπες, το «Σαν τρελό φορτηγό» του Γιάννη Πάριου και το «Διθέσιο» της Άλκηστης Πρωτοψάλτη μέχρι το “Highway Star” των Deep Purple, το “Drive My Car” των The Beatles και το “Little Honda” των The Beach Boys, o Γιάννης Πετρίδης επιμελήθηκε 2 Playlists εμπνευσμένες από όλων των ειδών τα οχήματα αλλά και από μια τεράστια ποικιλία ακουσμάτων και μουσικών κατηγοριών, συνολικής διάρκειας περίπου 3,5 ωρών. Και οι δύο μουσικές λίστες είναι διαθέσιμες στο Spotify στο προφίλ του Γιάννη Πετρίδη.

Ο Γιάννης Πετρίδης επιλέγει αγαπημένα ελληνικά τραγούδια για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Πετρίδης επιλέγει αγαπημένα τραγούδια από το ξένο ρεπερτόριο για τον Όμιλο Επιχειρήσεων Σαρακάκη