Πρωτοβουλία της Subaru για την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων


Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων η Subaru συγκεντρώνει τροφές και φάρμακα για τα ζώα του Χώρου Φιλοξενίας Αδέσποτων, στον Δήμο Δελφών.

  • 4/10/2022

Η Subaru που με τα αυτοκίνητά της οργώνει βουνά και παραλίες όλο το χρόνο, δεν μπορεί παρά να πάρει ακόμα μία πρωτοβουλία, αυτή τη φορά υποστηρίζοντας τους Χώρους Φιλοξενίας Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Δελφών.

Πρόκειται για χώρους προσωρινής φιλοξενίας και φροντίδας αδέσποτων ζώων όπου βρίσκουν καταφύγιο τα χτυπημένα, εγκαταλειμμένα και αφρόντιστα σκυλιά της περιοχής.

Διαχειριστές είναι άνθρωποι που με αγάπη αφιερώνουν τις μέρες τους σε κάθε μία από αυτές τις ψυχούλες, όπως αφιερώνουν και τις πολύτιμες ώρες τους οι συνεργάτες κτηνίατροι.

Η συμπαράσταση του Δήμου Δελφών και των άλλων δωρητών όμως δεν είναι αρκετές, χρειάζονται ακόμα περισσότερες τροφές και φάρμακα αλλά και υλικά για την κατασκευή ξύλινων σπιτιών για τα ζώα που φιλοξενούνται.

Σε συνέχεια των δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Subaru, και με τη βοήθεια φίλων και φιλόζωων, αποφάσισε να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες τροφές και φάρμακα και να τα παραδώσει στο καταφύγιο.

Τα είδη αυτά θα συγκεντρώνονται στην αντιπροσωπεία της SUBARU (Λεωφ. Κηφισίας 286, Σίδερα Χαλανδρίου) καθημερινά 09.30 - 20.30 και Σάββατο 10.00 - 14.00, το αργότερο μέχρι τις 15/10/22.

Όσοι επιθυμούν να κάνουν κάποια δωρεά, μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και τους συνεργάτες του στα τηλέφωνα 6944835088 και 6972604072.

Και ακόμα καλύτερα, αν κάποιος επιθυμεί να υιοθετήσει ένα από τα καλοφροντισμένα σκυλάκια, ας κάνει μια μικρή εκδρομή από την Άμφισσα μέχρι την Ιτέα, τι ωραιότερο!

ΤΑ ΕΙΔΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΗ SUBARU ΕΙΝΑΙ:

Από τροφές: κονσέρβες και κροκέτες για μικρά αλλά κυρίως για ενήλικα σκυλιά.

Από φάρμακα:

  • Χάπια ZYLAPOUR 300 mg
  • Χάπια BRAVECTO 1400mg (για βάρος 40-56kg)
  • Χάπια MILBEMAX αποπαρασίτωσης/ενδοπαρασίτωσης (για βάρος 40 )
  • Spray EFFIPRO 500ml