Σπάει ταμεία! Αυτό είναι το πρώτο σε ταξινομήσεις C-SUV στην Ελλάδα


Τον Μάρτιο, το δημοφιλές μοντέλο, κατέκτησε την πρώτη θέση στα C-SUV με μερίδιο 17,7%, ενώ βρίσκεται στην πρώτη θέση της κατηγορίας συνολικά για το πρώτο τρίμηνο του 2024.

  • 3/4/2024

Με εντυπωσιακές εμπορικές επιδόσεις, το Nissan Qashqai επέστρεψε και πάλι στην κορυφή των πωλήσεων στην δημοφιλέστατη κατηγορία C-SUV στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, για τον Μάρτιο του 2024 το Qashqai κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV καταγράφοντας μερίδιο 17,7%, συμπληρώνοντας έτσι ιδανικά ένα εντυπωσιακό τρίμηνο από πλευράς εμπορικών επιδόσεων.

Το Qashqai βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV για το πρώτο τρίμηνο του 2024, με συνολικό μερίδιο 11,8%.

Το Qashqai διατίθεται σε μία ευρύτατη γκάμα προτάσεων, σε μοναδικές προσφορές, από τις Μild Ηybrid εκδόσεις, έως και σε αυτές με το e-POWER, την αποκλειστική τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Nissan, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα. Δείτε πόσα km μπορεί να διανύσει η κορυφαία υβριδική πρόταση με ένα ρεζερβουάρ 55 L, πατώντας ΕΔΩ.

Εξοπλιστικά το δημοφιλές SUV είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις: Elite, Premium, N-Connecta, N-Connecta Feel, Techna και Techna Plus και πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να βρείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο.

Ενημερωθείτε για τις μοναδικές προτάσεις αγοράς του Qashqai στο δίκτυο των επίσημων εμπόρων της Nissan, καθώς και μέσα από το https://www.nissan.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε τις επιδόσεις του Nissan Qashqai e-POWER στο τεστ αποφυγής (video)

Οι πρώτες πληροφορίες για το facelift του Nissan Qashqai

Μετά από 30.000 km το ηλεκτρικό Nissan Ariya έφτασε στον Νότιο Πόλο!