Ford Blue Days: Κάντε δικά σας τα δημοφιλή Kuga και Puma με μοναδικά προνόμια


Τα «Ford Blue Days» προνόμια έρχονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα προϊοντικά χαρακτηριστικά των δύο μοντέλων κάνοντάς την απόκτησή τους ακόμα πιο εύκολη.

  • 26/1/2024

Η Ford Motor Ελλάς, κατά τη διάρκεια των «Ford Blue Days» που διοργανώνει, προσφέρει τη μοναδική δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να αποκτήσουν δύο από τα πιο δημοφιλή μοντέλα στη γκάμα της ευκολότερα από ποτέ και με μοναδικά προνόμια.

Τα «Ford Blue Days» προνόμια παρέχονται αποκλειστικά μέσα από τα καταστήματα του Επίσημου Δικτύου Ford και έρχονται να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τα μοναδικά προϊοντικά χαρακτηριστικά των μοντέλων της αμερικάνικης μάρκας, όπως είναι για παράδειγμα η κορυφαία ποιότητα, οι προηγμένες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας και ο πλούσιος εξοπλισμός.

Το πρώτο μοντέλο που προσφέρεται μέσω του προγράμματος Ford Blue Days είναι το δημοφιλές Puma. Το πακέτο που προσφέρει στον αγοραστή που θα το επιλέξει είναι πολυδιάστατο. Σύγχρονο design, προηγμένες τεχνολογίες, μοναδικά οδηγικά χαρακτηριστικά και υψηλή ποιότητα κατασκευής, είναι μερικά από τα κουτάκια που μπαίνει «τικ» με την αγορά του compact crossover.

Σε αυτά προσθέστε την ολοκληρωμένη γκάμα των κινητήριων συνόλων, τα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και την κορυφαία ασφάλεια 5 αστέρων που έλαβε μετά από τις δοκιμές του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP. Δείτε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το Ford Puma πατώντας εδώ.

Το πρόγραμμα «Ford Blue Days» κάνει την απόκτηση τού Puma ακόμα πιο εύκολη, προσφέροντας 2,99% επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975), προκαταβολή από 4.799€, 8 χρόνια εγγύηση και όφελος 1.000€.

Εξίσου δελεαστική είναι και η πρόταση του Ford Kuga, το οικογενειακού SUV που είναι πιο ώριμο και πιο ολοκληρωμένο από ποτέ στην τρίτη γενιά του. Αυτό αποτυπώνεται και στις υψηλές πωλήσεις που έχει σημειώσει σε όλη την Ευρώπη αποτελώντας μία από τις πιο δημοφιλείς επιλογές στην κατηγορία του.

Οι εσωτερικές διαστάσεις έχουν απογειωθεί χαρίζοντας άπλετο χώρο για τις μετακινήσεις μίας οικογένειας. Πρακτικοί αποθηκευτικοί χώροι και ένα έξυπνο σύστημα διαμήκους μετατόπισης (κατά 150 χλστ.) και αναδίπλωσης των πίσω καθισμάτων, χαρίζει ευκολίες πολυμορφικού σε ένα αυτοκίνητο με χαρακτήρα SUV. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορεί κανείς να προσφέρει άνεση λιμουζίνας στους πίσω επιβάτες ή, εναλλακτικά, το μεγαλύτερο διαμέρισμα αποσκευών της κατηγορίας, χωρητικότητας 645 L.!

Και σε αυτή την περίπτωση η γκάμα των κινητήρων είναι μεγάλη, με την PHEV έκδοση να ξεχωρίζει. Εδώ έχουμε έναν βενζινοκινήτηρα 2,5 L. που έχει «παντρευτεί» με έναν συσσωρευτή 14,4 kWh, ώστε να φορτίζει από οικιακό δίκτυο και να προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία 72 km, μέση κατανάλωση 1,2 L./100 km και μοναδικές επιδόσεις, χάρη στους συνολικά 225 PS!

Το πρόγραμμα «Ford Blue Days» είναι διαθέσιμο και εδώ. Συγκεκριμένα στην έκδοση PHEV ισχύει επιτόκιο 2,99%, προκαταβολή από 9.570€, 8 χρόνια εγγύηση, και όφελος 2.141€.

Επισκεφθείτε τώρα το Επίσημο Δίκτυο Ford και ενημερωθείτε άμεσα για τις μοναδικές «Ford Blue Days»!