OPEL SUMMER SALES: Το καλοκαίρι... παρατείνεται στις εκθέσεις της Opel!


Το επιτυχημένο πρόγραμμα Opel Summer Sales για λίγες μέρες ακόμη σε ισχύ προκειμένου να αποκτήσετε το γερμανικό αυτοκίνητο των ονείρων σας. 

  • 5/9/2023

Με το πρόγραμμα Opel Summer Sales η γερμανική εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα στους υποψηφίους αγοραστές να αποκτήσουν ένα καινούργιο μοντέλο από τη γκάμα της με πολύ ευνοϊκούς όρους αγοράς.

Με δεδομένο την επιτυχία που σημείωσε, η Opel Hellas ανακοινώνει την παράτασή του για ακόμη λίγες μέρες μέσα στον Σεπτέμβριο προκειμένου να καλυφθεί η μεγάλη ζήτηση.

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 

Στο πρόγραμμα Opel Summer Sales συμμετέχουν όλα τα μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να αποκτήσουν το μοντέλο Opel της επιλογής τους σε ειδική τιμή εύκολα και γρήγορα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το Corsa, το οποίο κατέχει επάξια την πρώτη θέση των πωλήσεων στην Ελληνική αγορά, ανεξαρτήτως κατηγορίας, για το πρώτο εξάμηνο του 2023, καθώς και το εντυπωσιακό νέο Astra, που πρόσφατα κατέκτησε το βραβείο Red Dot στην κατηγορία Product Design, χάρη στη μοναδική του σχεδίαση.

Ειδικές τιμές ισχύουν επίσης για τα SUV της Opel: το τολμηρό Mokka, το αξιόπιστο και ιδανικό για οικογένειες Crossland και το κορυφαίο Grandland.

Το πρόγραμμα, μετά την ενθουσιώδη αποδοχή από τους φίλους της μάρκας, παρατείνεται μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου και αφορά ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα ενώ όλα τα μοντέλα της Opel συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα OPEL SUMMER SALES παρέχονται στο Επίσημο Δίκτυο Opel, καθώς και στο www.opel.gr.

OPEL CORSA

Ένα από τα πιο διάσημα και αγαπητά στην Ελλάδα, supermini με σπορ εμφάνιση και συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, είναι ένα από τα πιο αεροδυναμικά αυτοκίνητα της κατηγορίας και συνάμα από τα πιο προηγμένα τεχνολογικά με κορυφαίες τεχνολογίες συστημάτων υποβοήθησης, Infotainment και διασυνδεσιμότητας. Και όλα αυτά με κορυφαία ποιότητα κατασκευής, άριστη οδική συμπεριφορά και αποδοτικότητα με τους κινητήρες βενζίνης 1.2 L με 75, 100 ή130 PS αλλά και με την ηλεκτροκίνητη έκδοση Corsa-e BEV 136 ίππων με αυτονομία 353 km.

OPEL ASTRA

Η νέα γενιά Astra έρχεται πάνοπλη με κινητήρες βενζίνης 1.2Τ 110 και 130 PS, 1.5 diesel 130 PS, ως plug-in υβριδικό με 180 PS, ενώ εντός του έτους περιμένουμε να καταφθάσει και το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο, με μέγιστη ισχύ 115 kW και αυτονομία έως 416 km. Η σχεδίαση με μάσκα Opel Vizor είναι απλά πρωτοποριακή και με μήκος 4.374 mm, πλάτος 1.860 mm, και μεταξόνιο 2.675 mm, προσφέρει χωρητικότητα χώρου αποσκευών έως 1.339 λίτρα. Οι πάμπολλες καινοτομίες, τα συστήματα υποστήριξης οδηγού και η άνεση δημιουργούν ένα μοναδικό σύνολο.

OPEL MOKKA

Με νεανικό χαρακτήρα, το Mokka αποτελεί ένα μοντέλο που δείχνει το μέλλον της Opel σε ό,τι αφορά την αισθητική, αλλά και τη γενικότερη κατασκευαστική φιλοσοφία. Το modern retro αμάξωμα το διαχωρίζει πλήρως από τον ανταγωνισμό, τη στιγμή που απέριττος σχεδιαστικά διάκοσμος δημιουργεί όλες τις συνθήκες για την άνετη και ασφαλή μεταφορά των επιβατών. Οι συμπαγείς του διαστάσεις (μήκος 4.151 mm, πλάτος 1,987 mm, ύψος 1.531 mm) το καθιστούν ευέλικτο και ιδανικό για μετακινήσεις στην πόλη, ενώ μπορεί να φιλοξενήσει αποσκευές από 350 έως 1.105 λίτρα. Μαζί με τους οικονομικούς κινητήρες βενζίνης 1.2T 100, 130 και 136 PS και 1.5 diesel 110 PS το γερμανικό SUV είναι διαθέσιμο και στην αμιγώς ηλεκτρική έκδοση Mokka-e, που εφοδιάζεται με μια νέας γενιάς μπαταρία ιόντων-λιθίου 50 kWh, προσφέροντας αυτονομία έως 338 km με μια φόρτιση. Ο δυνατός ηλεκτροκινητήρας προσφέρει ισχύ 100 kW (136 PS) και ακαριαία 260 Nm ροπής, ικανά για να κινήσουν το Mokka-e ακόμη και σε sport ρυθμούς, καθώς η επιτάχυνση πραγματοποιείται σε μόλις 9,0 sec. Βενζίνη, diesel ή 100% ηλεκτρικό, το Mokka είναι απολαυστικό!

OPEL CROSSLAND

To απόλυτο crossover που μπορεί να καλύψει της ανάγκες μιας νεανικής οικογένειας και να προσφέρει άνετες και ασφαλείς μετακινήσεις. Καλοσχεδιασμένο αμάξωμά, πρακτικό εσωτερικό και αποδοτικοί κινητήρες βενζίνης 1.2T 110 και 130 PS και 1.5 diesel 110 PS αποτελούν τα σημαντικά του προσόντα. Παράλληλα οι compact διαστάσεις (μήκος 4,121mm, πλάτο 1,976 mm και ύψος 1,605 mm), το καθιστούν ευέλικτο, χωρίς να στερείται χώρων, καθώς το πορτμπαγκάζ του κυμαίνεται από 412 έως 1.255 lt.

OPEL GRANDLAND

H ναυαρχίδα των SUV της Opel είναι εντυπωσιακή σε σχεδίαση προδιαθέτοντας για τον πληθωρικό χαρακτήρα, αλλά και το υπερσύγχρονο τεχνολογικό υπόβαθρο της. Το Grandland διαθέτει πλήρως ψηφιοποιημένο cockpit και τεχνολογικές καινοτομίες πρωτοποριακές για την κατηγορία. Το μήκος του ανέρχεται στα 4.477 mm, το πλάτος στα 2.098 mm, το ύψος στα 1.609 mm, ενώ ένας αποθηκευτικός χώρος από 514 έως 1.652 lt μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες που θα παρουσιαστούν. Εκτός από τους δυνατούς και οικονομικούς κινητήρες 1.2 Τ βενζίνης και 1.5 diesel αμφότεροι με 130 PS, το Grandland προσφέρεται και ως Plug-in Hybrid με ισχύ 165 kW (224 PS) και κίνηση στους μπροστινούς τροχούς, που επιτρέπει την ηλεκτρική οδήγηση με μηδενικές εκπομπές ρύπων.