Η Bentley Bentayga Field Sports απευθύνεται στους κυνηγούς


Η Bentley φαίνεται πως γνωρίζει πολύ καλά τους ανθρώπους που αγοράζουν τα μοντέλα της και παρουσιάζει ειδικές εκδόσεις για να καλύψει τις ανάγκες τους. Έτσι μετά την Bentayga Falconry που απευθυνόταν στους Άραβες που αρέσκονται να κυνηγούν με γεράκια, παρουσίασε την Field Sports.

  • 24/11/2017

Η οποία έχει επίσης εξελιχθεί από τη Mulliner και αφορά τους πιο παραδοσιακούς κυνηγούς. Για το σκοπό αυτό η βρετανική εταιρεία συνεργάστηκε με την επίσης παραδοσιακή λονδρέζικη Purdey, που ειδικεύεται στα δίκανα.

Το βασικό χαρακτηριστικό της Bentayga Field Sports είναι ένα αλουμινένιο ερμάριο ασφαλείας στο πορτμπαγκάζ -το πάνω μέρος του είναι φυσικά καλυμμένο με δέρμα- που έχει θέσεις για κιάλια, πυρομαχικά, μαχαίρι, ρούχα, ποτά και ποτήρια, καθώς και humidor για πούρα. Μεταξύ των δύο πίσω καθισμάτων υπάρχει μια δερμάτινη θήκη με θέσεις για δύο δίκανα, ενώ η λίστα του επιπλέον εξοπλισμού περιλαμβάνει και μια ειδική τσάντα για τα ρούχα του κυνηγού.

Αυτό που δεν έχει προβλεφθεί και θα αποδειχθεί σίγουρα πρόβλημα είναι χώρος για τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου γενικά και του κυνηγού ειδικά, το σκύλο.