Με 528 PS η Bentley Continental GT V8 S Black Edition 2017


Η Bentley Motors ανακοίνωσε το λανσάρισμα της νέας Continental GT V8 S Black Edition σε εκδόσεις coupe και cabrio.

  • 21/12/2016

Ενισχύοντας οπτικά τη σπορ ταυτότητα του μοντέλου Continental GT V8 S, η νέα Black Edition λανσάρει ένα εντυπωσιακό εξωτερικό μαύρο φινίρισμα, που δένει άψογα με ένα κιτ αμαξώματος σε τέσσερεις αντίθετες αποχρώσεις.

Έχοντας εξελιχθεί με γνώμονα την ισχύ και τις επιδόσεις, η νέα Continental GT V8 S Black Edition εφοδιάζεται με 4.0L V8 κινητήρα twin-turbo, που αποδίδει 528 PS και ροπή 680 Nm ενώ συνδυάζεται με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Υπογραμμίζοντας τις ζωηρές επιδόσεις για τις οποίες φημίζεται η Continental GT V8 S, ένα λαμπερό μαύρο φινίρισμα χρησιμοποιείται στα πλαίσια των πλαϊνών παραθύρων, το κάτω τμήμα του προφυλακτήρα και τις πλαϊνές ελαστικές λωρίδες του κάτω τμήματος του αμαξώματος, τις λαβές των θυρών, τα διακοσμητικά των προβολέων και το πλαίσιο του πλέγματος του ψυγείου καθώς και στις κομψές  7άκτινες ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών. Σκούρα φιμέ εμπρός και πίσω φώτα ολοκληρώνουν τη σπορ αισθητική.

Το μοντέρνο στυλ της νέας έκδοσης αναδεικνύεται από ένα κιτ αμαξώματος όπου το εμπρός διαχωριστικό πλαίσιο, οι πλαϊνές ποδιές και ο πίσω διαχύτης είναι βαμμένα σε μία από τις τέσσερις αντίθετες αποχρώσεις: Beluga, St James’ Red, Hallmark or Cyber Yellow. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν κόκκινες ή μαύρες δαγκάνες.

Η εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση μεταφέρεται και μέσα στην καμπίνα με καθίσματα  GT Design Seats της Mulliner και μία επένδυση οροφής με στοιχεία ασορτί με τη χαρακτηριστική αντίθετη απόχρωση του κιτ αμαξώματος.

Τέλος, το πακέτο Mulliner Driving Specification απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να διαφοροποιήσουν περαιτέρω την έκδοση Black Edition. Το πακέτο αυτό περιλαμβάνει: ρομβοειδή στοιχεία στα δερμάτινα καθίσματα, τα πάνελ των θυρών και τα ένθετα των πίσω φινιστρινιών ενώ δημιουργούν αντίθεση με τις ραφές και το κιτ αμαξώματος και τις 5άκτινες σπορ ζάντες σε λαμπερό μαύρο χρώμα.