Οι τιμές του νέου mini-crossover Opel ADAM ROCKS


Η Opel ανακοίνωσε τη βασική τιμή για το νέο SUV πόλης που έρχεται στις 30 Ιουνίου.

  • 1/6/2014

Σηματοδοτώντας το Γερμανικό ντεμπούτο του ADAM ROCKS στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Λειψίας, η Opel ανακοίνωσε τη βασική τιμή για το mini-crossover πόλης.

Στη Γερμανία οι τιμές θα ξεκινούν από 15.990 ευρώ, ενώ στην ελληνική αγορά η τιμή εκκίνησης αναμένεται να είναι τα 16.000 ευρώ.

Στη βασική του έκδοση, το ADAM ROCKS προσφέρει μία ολοκληρωμένη γκάμα στάνταρ εξοπλισμού, που περιλαμβάνει A/C, δερμάτινο τιμόνι, θερμαινόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, cruise control και συνδεσιμότητα κινητού τηλεφώνου Bluetooth. Στάνταρ είναι η μοναδική υφασμάτινη οροφή Swing Top του ROCKS, που ανοίγει ηλεκτρικά σε πέντε μόλις δευτερόλεπτα, καθώς και ένα εξατομικευμένο κλειδί. Το πολυβραβευμένο σύστημα infotainment IntelliLink της Opel διατίθεται προαιρετικά, κάνοντας το ADAM το καλύτερα συνδεδεμένο μικρό αυτοκίνητο στο δρόμο.

Με περιφερειακή προστασία αμαξώματος και αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 15 mm, το ADAM ROCKS μήκους 3.74 m  ξεχωρίζει με τις μυώδεις αναλογίες του και παράλληλα λανσάρει μία νέα γενιά κινητήρων στην οικογένεια ADAM.

Ο 1.0 ECOTEC Direct Injection Turbo έχει εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβων και κραδασμών, και ανεβάζει τον πήχη στην αθόρυβη λειτουργία των τρικύλινδρων κινητήρων. Ήδη πληροί τις προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro 6 και λανσάρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, 66 kW/90 hp και 85 kW/115 hp, και οι δύο με εντυπωσιακή ροπή 166 Nm στις χαμηλές στροφές.