Όλα έτοιμα για την έλευση του νέου Hyundai i30


Στη γραμμή παραγωγής του ανανεωμένου Hyundai i30, στο εργοστάσιο της εταιρίας στην Τσεχία, τα πάντα είναι έτοιμα ώστε να ξεκινήσουν, στις 25 Μαΐου.

  • 21/5/2020

Για την ανανέωση του Hyundai i30, είχαμε αναφερθεί και παλαιότερα, σε ένα άρθρο που μπορείτε να διαβάσετε εδώ. To δημοφιλές μικρομεσαίο μοντέλο της φίρμας έχει ήδη πουλήσει πάνω από 1 εκ. οχήματα στην Ευρώπη, από το 2007 όπου παρουσιάστηκε, ενώ στη νεότερη, τρίτη γενιά του βρίσκεται στην αγορά από το 2016. Αισίως, έφτασε η ώρα της ανανέωσης, με τα πρώτα οχήματα να βγαίνουν από τη γραμμή παραγωγής μέσα στις επόμενες ημέρες.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Andreas-Christoph Hofmann, αντιπρόεδρος Marketing and Product της Hyundai Motor Europe, «Το i30 υπήρξε σταθερά ένα από τα πιο δημοφιλή αυτοκίνητα μας στην Ευρώπη. Είναι πραγματικά κατασκευασμένο για την Ευρώπη, στην Ευρώπη, ξεκινώντας από το σχεδιασμό και την ανάπτυξη έως την τελική συναρμολόγηση. Το τελευταίο μοντέλο υιοθετεί μια σειρά βελτιώσεων που το καθιστούν ακόμη πιο ελκυστικό για τους πελάτες μας, που αναζητούν ένα κομψό, ασφαλές και αξιόπιστο αυτοκίνητο στην κατηγορία C».

Πέρα από τις όποιες εμφανισιακές αλλαγές, το ανανεωμένο i30 θα διαθέτει πιο σύγχρονα συστήματα διασύνδεσης, την σπορτίφ N Line γραμμή, για πρώτη φορά, στις εκδόσεις Wagon και, το κυριότερο, ήπια υβριδική τεχνολογία 48-volt, η οποία εξασφαλίζει καλύτερες επιδόσεις και μειωμένη κατανάλωση. Μέσα στους επόμενους μήνες θα το δούμε και στη χώρα μας, όπου θα επανέλθουμε με μία πλήρη δοκιμή.