Pick-up ετοιμάζει η Mercedes!


Στην αγορά μέχρι τα τέλη της δεκαετίας.

  • 28/3/2015

Ναι, είναι αλήθεια! Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας, η Mercedes-Benz θα μπει στο χορό των Pick-ups κατασκευάζοντας το δικό της μικρό φορτηγάκι, όπως επιβεβαίωσε ο ισχυρός άνδρας της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας, Dr Dieter Zetsche.

To Pick-up της Mercedes θα έχει καλή συμβολή στους παγκόσμιους αναπτυξιακούς στόχους μας”, τόνισε ο πρόεδρος της Daimler και επικεφαλής της Mercedes-Benz για να προσθέσει: “Θα εισέλθουμε σε αυτήν την κατηγορία με την ξεχωριστή ταυτότητα της μάρκας και όλα εκείνα τα τυπικά γνωρίσματα που χαρακτηρίζουν τα οχήματά μας και έχουν να κάνουν με την ασφάλεια, την άνεση, τους κινητήρες και την αξία”.

Το εν λόγω Pick-up για το οποίο προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία, προορίζεται για τις αγορές της Ευρώπης, της Αυστραλίας, της Λατινικής Αμερικής και της Ν. Αφρικής, αλλά δεν υπάρχει πρόθεση για διάθεσή του στην αγορά των ΗΠΑ, στην οποία η συγκεκριμένη κατηγορία είναι και η δημοφιλέστερη με τις περισσότερες πωλήσεις οχημάτων σε ετήσια βάση, όπως αποδεικνύεται και από επίσημα στοιχεία.