Τι θα παρουσιάσει η Infiniti αρχές 2019;


Για την έκθεση του Detroit το πολυτελές σήμα της Nissan έχει ετοιμάσει ένα ενδιαφέρον concept με ηλεκτρικό σύστημα πρόωσης.

  • 14/12/2018

Σε μια εποχή που παρουσιάζονται κατά κόρον ηλεκτρικά concept cars η είδηση αυτή δεν προκαλεί και τόσο μεγάλη εντύπωση. Ωστόσο το ενδιαφέρον εδώ είναι πως το πρωτότυπο Infiniti που θα αποκαλυφθεί τον Ιανουάριο αποτυπώνει την εντελώς νέα σχεδιαστική γραμμή που θα ακολουθήσει η μάρκα στα επόμενα μοντέλα της.

Από όσο μπορούμε να διακρίνουμε ξεχωρίζει η μεγάλη μάσκα στο κάτω μέρος με το λογότυπο της μάρκας και ολογράφως, ενώ το βλέμμα πέφτει στους στενόμακρους προβολείς. Προς τα πίσω το αμάξωμα παραπέμπει σε ένα crossover με κόμπακτ στιλ, με χαμηλωμένη οροφή και με τονισμένους ώμους.

Μία τεχνολογική λεπτομέρεια είναι πως δεν υπάρχουν εξωτερικοί καθρέπτες και πως μπορούμε να υποθέσουμε πως την θέση τους έχουν πάρει κάμερες. Επίσης, δεν διακρίνονται λαβές στις πόρτες οπότε ίσως να υπάρχει προηγμένο ξεκλείδωμα με smartphone οι κρυφές υποδοχές για το άνοιγμα. Όπως και να έχει θα μάθουμε περισσότερα τον επόμενο μήνα όπου η Infiniti θα γιορτάσει στο Detroit και τα 30 χρόνια από την ίδρυσή της.