VW Polo 2014: Ανανέωση!


Τις τελευταίες... πινελιές στο ανανεωμένο Volkswagen Polo βάζει η γερμανική φίρμα αυτές τις μέρες και οι φωτογράφοι έπιασαν το φρεσκαρισμένο supermini κατά την εξέλιξή του χωρίς ίχνος καμουφλάζ.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ
  • 24/1/2014

Τις τελευταίες... πινελιές στο ανανεωμένο Volkswagen Polo βάζει η γερμανική φίρμα αυτές τις μέρες και οι φωτογράφοι έπιασαν το φρεσκαρισμένο supermini κατά την εξέλιξή του χωρίς ίχνος καμουφλάζ. Κατάφεραν μάλιστα να έχουν στη διάθεσή τους και μία φωτογραφία από το εσωτερικό του.

Το ντεμπούτο του ανανεωμένου VW Polo θα γίνει μέσα στο 2014 και όπως μπορούμε να δούμε από αυτές τις φωτογραφίες, προφυλακτήρας εμπρός και η ανασχεδιασμένη μάσκα χαρίζει μια πιο δυναμική εικόνα στο Polo facelift. Στο εσωτερικό οι αλλαγές συμπεριλαμβάνουν μεταξύ άλλων νέο τιμόνι που είναι παρόμοιο με αυτό του νέου Golf καινούριο σύστημα infotainment στην κεντρική κονσόλα καθώς και επανασχεδίαση της τελευταίας με νέα χειριστήρια για τον κλιματισμό. Επίσης θα υπάρχουν και νέες επενδύσεις τόσο στα καθίσματα όσο και στο ταμπλό, ενώ η σημαντικότερη είδηση αφορά στην ύπαρξη διακόπτη «sport» γεγονός που υποδηλώνει ότι το πιθανότερο είναι να δούμε και ενεργή ανάρτηση στο ανανεωμένο supermini.

Σύμφωνα με φήμες, στην γκάμα των κινητήρων θα προστεθεί μάλλον και ένας ολοκαίνουριος TSI 1.000 κ.εκ. ο οποίος στις διάφορες εκδόσεις του θα αποδίδει από  60 (44 kW) έως 90 ίππους (66 kW). Το πιθανότερο είναι ότι το λανσάρισμα του αυτοκινήτου θα γίνει στην Έκθεση της Γενεύης, οπότε το θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στο Μάρτιο του 2014.