Βρείτε τις... διαφορές στην ανανεωμένη Mercedes G-Class!


Μερικά δοκιμαστικά πρωτότυπα της Mercedes G63 AMG πιάστηκαν κατά τη διάρκεια δοκιμών αποκαλύπτοντας κάποια στοιχεία για την ανανεωμένη G-Class.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 10/12/2021

Η τελευταία γενιά της Mercedes G-Class βρίσκεται στην αγορά από το 2018 και η γερμανική εταιρεία ετοιμάζει ήδη την ανανεωμένη εκδοχή της.

α δύο πρωτότυπα που βλέπουμε στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες είναι οι κορυφαίες εκδόσεις AMG και πιο συγκεκριμένα η G63 AMG.

Το λίφτινγκ για την G-Class, όπως μπορούμε να δούμε θα περιορίζεται σε μικρές εξωτερικές αλλαγές, που θα είναι κυρίως η πιο φρέσκια σχεδίαση στους προφυλακτήρες και τη μάσκα, ενώ τα φώτα φαίνονται αμετάβλητα αυτή τη στιγμή.

Και τα δύο πρωτότυπα ήταν πλήρως καλυμμένα στο εσωτερικό δίνοντας την εντύπωση ότι οι αλλαγές θα είναι μεγαλύτερες από απλά ένα αναβαθμισμένο σύστημα infotaiment MBUX.

Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες προς το παρόν σχετικά με πιθανές αλλαγές στο σύστημα μετάδοσης κίνησης, οπότε ίσως δεν δούμε κάποιας μορφής υβριδική τεχνολογία στην G63 AMG.  Άλλωστε, η Mercedes έχει στα πλάνα της μία πλήρως ηλεκτρική G-Class, που αποκαλύφθηκε σε πρωτότυπη μορφή φέτος, οπότε δεν θα είχε νόημα τώρα μία υβριδική έκδοση.

Η αποκάλυψη της ανανεωμένης G-Class θα γίνει πιθανότατα στα τέλη του 2022.