Η Alpina ανανεώνει την XB7!


Μόλις πριν από λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες του ανανεωμένου Alpina XB7 και σήμερα ένα άλλο πρωτότυπο XB7 καλυμμένο με ελάχιστο καμουφλάζ πια κυκλοφορεί τώρα και δοκιμάζεται σε δημόσιο δρόμο.

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 2/11/2021

Γνωρίζουμε ότι αναμένεται ένα μικρό λίφτινγκ για την BMW X7 και φυσικά παρόμοιες αλλαγές θα γίνουν και για τα μοντέλα της Alpina, όπως ακριβώς έχουμε δει και στην περίπτωση της BMW Σειράς 3 .

Σε αυτό το πρωτότυπο Alpina XB7 βρίσκουμε και άλλα τυπικά χαρακτηριστικά της Alpina, όπως οι κλασικές τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης για Alpina και τα φρένα. Μπορούμε επίσης να δούμε ότι αυτό το πρωτότυπο έχει τα split φώτα εμπρός, ενώ τα πίσω φώτα είναι καλυμμένα κάτω από το καμουφλάζ. Επιπλέον, κρυμμένοι είναι και οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες μπροστά και πίσω.

Δεν περιμένουμε αλλαγές στα μηχανικά μέρη και στην αποδιδόμενη ισχύ, πράγμα που σημαίνει ότι η XB7 πιθανότατα θα διατηρήσει τους 621 ίππους της, βοηθώντας το 7θέσιο SUV να φτάνει τα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 4,2 δευτερόλεπτα.

Αντίθετα, το εσωτερικό θα δεχθεί μερικές μικρές αλλαγές, καθώς γνωρίζουμε ότι η κυρτή οθόνη στο ταμπλό, όπως για παράδειγμα στο iX, θα εισχωρήσει σε όλα τα νέα μοντέλα BMW και αυτό θα συμβεί και με την ανανεωμένη BMW X7 και Alpina XB7.

Η ανανεωμένη BMW X7 πιθανότατα θα κάνει το ντεμπούτο της το 2022 με την έκδοση της Alpina να ακολουθεί λίγο αργότερα.