Η BMW M4 CSL είναι στα σκαριά!


Νέα εμφάνιση και νέα μάσκα έχει ετοιμάσει η BMW για την M4 CSL!

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 13/9/2021

Έχουμε νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες από την BMW M4 CSL και για άλλη μια φορά μπορούμε να δούμε την νέα μάσκα. Μόνο που αυτή τη φορά είναι ορατή από περισσότερες γωνίες.

Η BMW έμεινε πιστή στο αμφιλεγόμενο σχέδιο της τεράστιας μάσκας και του εμπρός μέρους, έτσι αυτή δεν παίρνει νέο σχήμα, αλλά θα υπάρχουν κάποια ειδικά ένθετα στη μάσκα για την έκδοση CSL όπως μπορούμε να δούμε.

Και από την εμφάνιση του καμουφλάζ στα εμπρός φώτα και τους προβολείς φαίνεται ότι τα M4 CSL και M3 CS επίσης, παίρνουν ειδικά σχεδιασμένα φώτα και προβολείς.

Από τις φωτογραφίες μπορούμε να δούμε ότι και τα πίσω φώτα καλύπτονται με καμουφλάζ σε αυτό το πρωτότυπο, κάτι που σημαίνει ότι το M4 CSL θα λάβει ίσως κάποια νέα ειδικά σχεδιασμένα γραφικά των πίσω φώτων.

Όπως πάντα, οι extreme εκδόσεις της M4 θα ξεχωρίζουν για τις σχεδόν… αγωνιστικές προδιαγραφές τους. Το σημαντικά χαμηλότερο βάρος, το οποίο προκύπτει με την εκτεταμένη χρήση συνθετικών υλικών και την αφαίρεση των περιττών εξοπλιστικών χαρακτηριστικών, καθώς και τα ακραία αεροδυναμικά και όχι μόνο στοιχεία.

Χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων εκδόσεων αποτελεί η… συστοιχία των απολήξεων της εξάτμισης στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα.