Η BMW X5 M "γυρίζει" στο Nurbungring


Το νέο πανίσχυρο SUV της BMW εντοπίστηκε να δοκιμάζεται στο Nurbungring με λιγότερο καμουφλάζ πάνω του.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ:CARPIX
  • 12/4/2022

Συνήθως όταν πρωτότυπα αυτοκίνητα εμφανίζονται πιο συχνά σε δοκιμές και σε κάθε δοκιμή αφαιρείται και ένα μέρος από το καμουφλάζ του τότε σημαίνει πως η αποκάλυψη του πλησιάζει. Έτσι συμβαίνει και με την X5 M του 2023.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που εμφανίζεται η X5 M σε διάστημα λίγων ημερών. Πριν από λίγες ημέρες εθεάθη έξω από το Nurbungring και τώρα εντοπίστηκε να "γυρίζει" μέσα στην πίστα. Κατά την διάρκεια των δοκιμών, έχασε αρκετό καμουφλάζ στις γωνίες της μπροστινής όψης.

Ως εκ τούτου, φαίνονται οι προεξέχουσες κάθετες και οριζόντιες ράβδοι στην κάτω γρίλια, αντικαθιστώντας το δικτυωτό σχέδιο του τρέχοντος μοντέλου. Φαίνεται επίσης ότι οι γωνιακοί αεραγωγοί θα συρρικνωθούν λίγο. Ωστόσο, το συνολικό σχήμα της κάτω μάσκας και των αεραγωγών μοιάζει με το σημερινό X5 Μ.

Είναι ήδη γνωστό ότι το ανανεωμένο SUV θα έχει λεπτότερους προβολείς, αλλά οι νέες εικόνες αποτυπώνουν το περίγραμμα των φώτων με εξαιρετική λεπτομέρεια.

Στο πίσω μέρος του οχήματος, το καμουφλάζ δεν έχει απομακρυνθεί, αλλά αναμένονται ελάχιστες αλλαγές στα πίσω φώτα. Ακόμα και το εσωτερικό θα εμπλουτιστεί με καινούριες επιλογές επένδυσης. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα μιας μεγαλύτερης οθόνης αφής και η επόμενη X5 M θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας iDrive8 της εταιρείας.

Από πλευράς κινητήρα, η X5 M θα κρατήσει τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V8 4,4 λίτρων που αποδίδει 617 ίππους.

 

Φήμες λένε ότι η επανασχεδιασμένη X5 Μ θα μπορούσε να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή μέσα στον Απρίλιο, ή το αργότερο στο τέλος του έτους.