Η Porsche 911 GT3 RS επιστρέφει στο Nurbungring!


Η αποκάλυψη του πολυαναμενόμενου supercar της Porsche μπορεί να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ. Ο 4λιτρος boxer κινητήρας θα είναι κάτω από το καπό, μαζί με πλούσιες αεροδυναμικές βελτιώσεις στο αμάξωμα. 

  • PHOTOS: CARPIX
  • 11/6/2022

Η επόμενη γενιά της Porsche  911 GT3 RS επέστρεψε στο Nürburgring. Οι νέες κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε και σας παρουσιάζουμε δείχνουν την 911 GT3 RS σχεδόν χωρίς καμουφλάζ να δοκιμάζεται στην πίστα.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες της 911 εξακολουθούν να είναι κρυμμένες με μαύρη ταινία, όπως οι αεραγωγοί στα πίσω φτερά, αν και το μεγαλύτερο μέρος του αμαξώματος, όπως οι εισαγωγές αέρα και η τεράστια πίσω αεροτομή είναι εκτεθειμένα και σε κοινή θέα.

Μιλώντας για την αεροτομή, αναμένεται ότι η επόμενη στην 911 GT3 RS θα είναι ρυθμιζόμενη, με διαμορφώσεις χαμηλής και υψηλής κάθετης δύναμης. Μαζί με τους αγωγούς και τους αεραγωγούς, αρκετές προσαρμογές όσον αφορά την αεροδυναμική και την ψύξη είναι προγραμματισμένες να γίνουν.

Όσον αφορά το σύστημα μετάδοσης κίνησης, η 911 GT3 RS θα τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό boxer 4,0 λίτρων. Τα τεχνικά στοιχεία δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμα, αλλά θα πρέπει να είναι κοντά στην ισχύ της προηγούμενης γενιάς GT3 RS των 520 ίππων. Σύμφωνα με αναφορές στον ξένο τύπο, ο κινητήρας boxer μπορούσε να στροφάρει έως και τις 9.500 σ.α.λ., στέλνοντας δύναμη στους τροχούς μέσω του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη της Porsche, PDK.

H νέα 911 GT3 RS αναμένεται να αποκαλυφθεί στο φετινό Goodwood Festival of Speed, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 23 Ιουνίου. Ωστόσο, αυτό δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα.