Ηλεκτρική ισχύς για την Mercedes-AMG SL!


Η νέα plug-in hybrid Mercedes-AMG SL E Performance είναι προ των πυλών και έχουμε τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες. Όλα όσα μας αποκαλύπτουν και γνωρίζουμε για το μοντέλο.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 31/1/2022

Η νέα Mercedes-AMG SL E Performance θα είναι plug-in υβριδική και θα κάνει στροφή στην ηλεκτρική τεχνολογία για την απαραίτητη επιπλέον δόση δύναμης. Αυτό μας αποκαλύπτουν οι κατασκοπευτικές φωτογραφίες που έχουμε εξασφαλίσει.

Όλη η ομορφιά της κουπέ δημιουργίας της AMG βρίσκεται σε κοινή θέα μιας και το καμουφλάζ που κρύβει τις λεπτομέρειες του αυτοκινήτου είναι στην ουσία ανύπαρκτο.

Μπροστά η μάσκα Panamericana με τα χαρακτηριστικά φώτα κλέβει την παράσταση, αν και είναι μικρότερη σε μέγεθος από άλλα μοντέλα της Mercedes. Το σπορ διθέσιο αυτοκίνητο είναι πανέμορφο από κάθε γωνία και σ’ αυτό δε χρειάζεται να πούμε ότι συμβάλλει τα μέγιστα και η μαλακή υφασμάτινη οροφή.

Στο πίσω μέρος τα τριγωνικά φώτα είναι ιδιαίτερα μεγάλα και η θύρα φόρτισης βρίσκεται στον πίσω προφυλακτήρα, ακριβώς πάνω από τις τετραπλές εξόδους της εξάτμισης.

Ο Jochen Hermann, Επικεφαλής Τεχνικός Διευθυντής της Mercedes-AMG, επιβεβαιώνει ότι η νέα SL πρόκειται να αποκτήσει το plug-in hybrid σύστημα κίνησης E Performance της AMG. Αυτό συνδυάζει τον V8 των 4,0 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα που τροφοδοτεί τους πίσω τροχούς και μπορεί να προσφέρει ισχύ έως και 804 ίππους. Αν η AMG θα απελευθερώσει όλη αυτή την ισχύ στην SL μένει να φανεί, αν και ένας αριθμός ισχύος περίπου 700 ίππων είναι πιο κοντά στην πραγματικότητα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Το ντεμπούτο της AMG SL E Performance αναμένεται πριν από το τέλος αυτής της χρονιάς.