Νέες φωτογραφίες της ανανεωμένης Mercedes GLE!


Έχουμε στη διάθεσή μας νέες φωτογραφίες από την ανανεωμένη Mercedes GLE που συνεχίζει τις δοκιμές και είναι σχεδόν έτοιμη να παρουσιαστεί.

  • PHOTOS: CARPIX
  • 16/12/2021

Η Mercedes GLE έχει ήδη πάρει το δρόμο της ανανέωσης που θα αφορά κυρίως κάποιες μικρές αισθητικές επεμβάσεις που θα της δώσουν την απαραίτητη φρεσκάδα.

Αυτή τη φορά έχουμε εξασφαλίσει και αρκετά πιο κοντινά πλάνα, με τις αλλαγές να εντοπίζονται κυρίως στο μπροστινό και το πίσω μέρος. Ο επανασχεδιασμένος μπροστινός προφυλακτήρας, η νέα μάσκα και τα πιο λεπτά εμπρός φώτα με τη νέα εμφάνιση για τα φώτα ημέρας είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Στο πίσω μέρος περιμένουμε αλλαγές μόνο στα φώτα, όπως φαίνεται. Τα νέα σχέδια των αλουμινένιων τροχών θα ολοκληρώσουν το πακέτο του facelift.

Οι εικόνες από το εσωτερικό μας δείχνουν ότι δεν πρέπει να περιμένουμε μεγάλες αλλαγές, με ένα νέο τιμόνι και τις ενημερώσεις στο σύστημα infotainment MBUX να είναι όλα τα νέα στοιχεία.

Όπως μπορούμε να διακρίνουμε, αυτή είναι η έκδοση PHEV που προδίδεται από τη θύρα φορτιστή στο πίσω αριστερό φτερό. Φήμες λένε ότι οι εκδόσεις PHEV θα έχουν ελαφρώς καλύτερη ηλεκτρική αυτονομία έρθει η στιγμή να βγει στην αγορά το ανανεωμένο μοντέλο το 2022.