Το Cupra Tavascan αλλάζει μέρος της εμφάνισής του για συγκεκριμένο λόγο (photos)


Οι συνεργάτες μας εντόπισαν ένα πρωτότυπο του Cupra Tavascan να κυκλοφορεί με εμφανείς διαφορές στη σχεδίαση - Δείτε γιατί συμβαίνει αυτό.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: SH PROSHOTS
  • 4/11/2023

Ο Όμιλος Volkswagen σχεδιάζει μια νέα υπο-μάρκα για ηλεκτρικά οχήματα στην Κίνα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το πρώτο EV που αναμένεται να λανσάρει στην ασιατική χώρα είναι μια ανανεωμένη έκδοση του Cupra Tavascan.

Οι συνεργάτες μας εντόπισαν ένα πρωτότυπο να δοκιμάζεται σε δημόσιους δρόμους και είναι εμφανές ότι το σήμα είναι καλυμμένο, ωστόσο μπορούμε να δούμε ότι είναι στρογγυλό αντί για το τυπικό λογότυπο της Cupra.

Ωστόσο, δεν πρόκειται να είναι ένα ολόιδιο μοντέλο με διαφορετικό σήμα, από τη στιγμή που υπάρχουν κάποιες αλλαγές σε σύγκριση με την έκδοση Tavascan της Cupra. Συνολικά το σχήμα του αμαξώματος είναι φυσικά το ίδιο, αλλά το μπροστινό και το πίσω μέρος διαφέρουν.

Ξεκινώντας από το μπροστινό μέρος, δεν είμαστε σίγουροι αν οι προβολείς θα έχουν ελαφρώς διαφορετικό σχήμα, αλλά μπορούμε να δούμε ότι σίγουρα θα διαθέτουν διαφορετικά γραφικά. Επίσης εύκολο να εντοπιστεί είναι η νέα και διαφορετική σχεδίαση του μπροστινού προφυλακτήρα.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές φαίνονται μικρότερες με ελαφρώς αλλαγμένο πίσω προφυλακτήρα και επανασχεδιασμένα ελαφριά γραφικά.

Αυτό αναμένεται να είναι το πρώτο μοντέλο από τη νέα υπο-μάρκα και αν το εγχείρημα έχει επιτυχία, θα δούμε περισσότερα μοντέλα από τον Όμιλο VW να εντάσσονται στην κινεζική αγορά.