Έκτακτο: Μεγάλες καθυστερήσεις στην Αττική Οδό - Ακινητοποιημένα τα οχήματα στο ρεύμα προς Μαρκόπουλο


Η Αττική Οδός ενημέρωσε μέσα από τα επίσημα social media ότι οι καθυστερήσεις από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας είναι άνω των 30΄. 

  • 8/5/2024

Μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται αυτή την ώρα (14:15) στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες του Car and Driver που είναι σχεδόν ακινητοποιημένοι με τα οχήματά τους στον αυτοκινητόδρομο.

Η Αττική Οδός ενημέρωσε μέσα από τα επίσημα social media ότι οι καθυστερήσεις από τον κόμβο Φυλής έως τον κόμβο Κηφισίας είναι άνω των 30΄. Νωρίτερα με δελτίο Τύπου είχε γνωστοποιήσει ότι θα παραμείνει κλειστή η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, λόγω έκτακτων εργασιών επείγουσας αποκατάστασης βλάβης σε καλώδιο ηλεκτρικής παροχής μέσης τάσης (20KV), που θα πραγματοποιηθούν κατ’ εξαίρεση από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 08/05 έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12/05, λόγω της φύσης και των τεχνικών απαιτήσεων των εν λόγω εργασιών.

Υπενθυμίζουμε ότι από τις αρχές Ιουνίου 2023 είναι σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης στα οδοστρώματα και στις πινακίδες πληροφοριακής σήμανσης, σε όλο το μήκος του Έργου οι οποίες πραγματοποιούνται αυστηρά τις νυχτερινές ώρες ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων. 

Με ανακοίνωση η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη οι έκτακτες εργασίες βαριάς συντήρησης.

Στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό. Μέσω του site παρέχεται επίσης live εικόνα από 6 κάμερες τοποθετημένες σε κομβικά σημεία του αυτοκινητόδρομου (www.aodos.gr/live-streaming/).