Το νέο Volkswagen Crafter έρχεται με ψηφιακό πίνακα οργάνων και μεγαλύτερη οθόνη (photos)


Είναι από τις λίγες φορές που οι «κατασκοπευτικές» φωτογραφίες ενός πρωτότυπου παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για το εσωτερικό του.

  • ΦΩΤΟ: SH PROSHOTS
  • 8/9/2023

Εκτός από την ανανέωση της γκάμας των επιβατικών αυτοκινήτων της, η Volkswagen μεριμνά και για το «φρεσκάρισμα» των επαγγελματικών της οχημάτων. Ένα από αυτά, είναι το Crafter.

Οι «κατασκοπευτικοί» φωτογράφοι μας εντόπισαν ένα αυτοκίνητο δοκιμής του δημοφιλούς van σε δημόσιους δρόμους και μάλιστα είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφίσουν και το εσωτερικό του.

Σε αυτό «εντοπίζονται» και τα σπουδαιότερα νέα, καθώς η facelift έκδοση θα αποκτήσει νέα, μεγαλύτερη οθόνη για το δορυφορικό σύστημα πλοήγησης και το σύστημα ψυχαγωγίας.

Μάλιστα, οι συνεργάτες μας που είδαν από κοντά το van αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται σε αυτή να ενσωματώνονται και περισσότερες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα ο έλεγχος του συστήματος κλιματισμού, έστω και αν μπορούμε να διακρίνουμε «κλασικούς», παραδοσιακούς, διακόπτες.

Επίσης, το τιμόνι φαίνεται ανανεωμένο, όπως και ο πίνακας οργάνων που θα έχει στη διάθεσή του ο οδηγός, ο οποίος θα έχει, πλέον, ψηφιακή μορφή, «αποχαιρετώντας» τα αναλογικά όργανα.

Από τη στιγμή που πρόκειται για mule όχημα, δεν υπάρχουν ακόμα τροποποιήσεις στο αμάξωμα, ωστόσο αυτό ασφαλώς και θα αλλάξει κατά τη διάρκεια των δοκιμών εξέλιξης, ίσως προς το χειμώνα, τουλάχιστον όσον αφορά τα φωτιστικά σώματα και τους προφυλακτήρες.

Το εμπορικό λανσάρισμα του νέου Crafter αναμένεται το 2026, ενώ μένει να φανεί αν θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα κινητήρια σύνολα.