Volkswagen T-Roc Facelift: Αυτές είναι οι αλλαγές στην ανανεωμένη έκδοση-Πότε έρχεται


Η ώρα της ανανέωσης έφτασε για το Volkswagen T-Roc και τα πρωτότυπα δοκιμάζονται ήδη. Ποιές αλλαγές θα δούμε στο ανανεωμένο μοντέλο. 

  • ΦΩΤ.: CARPIX
  • 28/9/2021

Το πολύ δημοφιλές compact crossover της Volkswagen με βάση το Golf, το T-Roc, είναι έτοιμο για το facelift στη μέση του κύκλου ζωής του και εξασφαλίσαμε μερικές κατασκοπευτικές φωτογραφίες ενός πρωτοτύπου μοντέλου κατά τη διάρκεια των δοκιμών.

Σε αυτό το πρωτότυπο με το πακέτο R-Line που του δίνει μία πιο σπορ εμφάνιση, η έκδοση R-Line πλησιάζει πλέον πολύ πιο κοντά στον σχεδιασμό του πιο ισχυρού μοντέλου R του T-Roc.

Θα δούμε ότι με το επικείμενο facelift το T-Roc  έχει έναν πιο επιθετικό μπροστινό προφυλακτήρα και ένα πιο έντονο splitter μπροστά. Άλλες αλλαγές που μπορούμε να δούμε είναι τα νέα εμπρός φώτα, νέα γραφικά στα πίσω φώτα και η νέα μάσκα με μία οριζόντια μπάρα αντί για τον τρέχον σχεδιασμό διπλής μπάρας.

Προς το παρόν, δεν έχουμε καμία πληροφορία σχετικά με τις αλλαγές των κινητήρων, αλλά οι φήμες από το εξωτερικό λένε ότι θα δούμε ένα ήπιο υβριδικό σύστημα με το ντεμπούτο του ανανεωμένου T-Roc.

Υπάρχει μάλιστα μια μικρή πιθανότητα να υπάρξει και μία plug-in υβριδική έκδοση, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί και δεν είδαμε κανένα πρωτότυπο να δοκιμάζεται.

Με το αναμενόμενο λίφτινγκ, το T-Roc πρόκειται να αποκτήσει επίσης μια μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα ψυχαγωγίας στο εσωτερικό και έναν πλήρως ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών.

Το ντεμπούτο του ανανεωμένου T-Roc θα γίνει τους επόμενους μήνες.