Έτσι θα μοιάζει η Alfa Romeo Milano - Πότε παρουσιάζεται στο κοινό (photos)


Το πολυαναμενόμενο B-SUV της Alfa Romeo εμφανίστηκε πρόσφατα με έντονο καμουφλάζ, αλλά ανεξάρτητοι σχεδιαστές το παρουσιάζουν στο «πιάτο».

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ - ΦΩΤΟ: KOLESA.RU, STELLANTIS
  • 19/3/2024

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρουσίαση της Alfa Romeo Milano, στις 10 Απριλίου, έχει ήδη ξεκινήσει. Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για την ολοκαίνουρια προσθήκη στην γκάμα της ιταλικής φίρμας, η οποία επιστρέφει στην κατηγορία των συμπαγών οχημάτων με το επερχόμενο B-SUV.

Γνωρίζουμε ήδη ότι θα είναι διαθέσιμο τόσο σε αμιγώς ηλεκτρική όσο και σε θερμικές εκδόσεις, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει και τετρακίνητη έκδοση, η οποία θα είναι ήπια υβριδική, έχοντας ως βάση τον γνωστό 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,2 L της Stellantis. Αυτή θα είναι μία βασική διαφοροποίηση από τις αντίστοιχες προτάσεις των άλλων brands του ομίλου (Jeep Avenger, FIAT 600), με τα οποία θα «μοιράζεται» την ίδια πλατφόρμα e-CMP.

Η Alfa Romeo συνεχίζει τις εντατικές δοκιμές εξέλιξης της Milano στο Balocco, το ιστορικό test track των Ιταλών και πριν από λίγες μέρες η φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες του B-SUV, πλήρως καλυμμένο με καμουφλάζ σε κόκκινο και μαύρο χρώμα.

Από τις φωτογραφίες αυτές, που δεν είχαν καμία λήψη του πίσω μέρους, εμπνεύστηκαν οι ανεξάρτητοι σχεδιαστές του kolesa.ru και παρουσίασαν τη δική τους «ερμηνεία» για το πώς θα είναι η τελική σχεδίαση του αμαξώματος που θα παρουσιαστεί στις 10 Απριλίου.

Σύμφωνα με τη δική τους «δημιουργία», θα διαφέρει σημαντικά από τα υπόλοιπα μοντέλα της φίρμας, διατηρώντας μόνο την παραδοσιακή τριγωνική μάσκα. Οι καινοτομίες τους ξεκινούν από τα εμπρός φωτιστικά σώματα, στα οποία «τοποθέτησαν» τρεις οριζόντιες μπάρες στο πάνω τμήμα και μία στο κάτω.

Επιπλέον, πρόσθεσαν δύο μικρές οριζόντιες οπές ψηλά στον προφυλακτήρα, εκατέρωθεν της μάσκας. Άλλα στοιχεία που ξεχωρίζουν είναι η μετακίνηση του σήματος στο καπό και η μεγάλη εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα, ο οποίος θα διαθέτει και κάθετα διακοσμητικά ένθετα στις άκρες του.

Στο πλάι, οι γραμμές είναι ρέουσες, ενώ οι χειρολαβές των εμπρός θυρών είναι συμβατικές, με τις πίσω να τοποθετούνται στην κολόνα C. Διαφοροποίησαν χρωματικά την οροφή για αντίθεση και εμπνεύστηκαν μια «ριζοσπαστική» σχεδίαση του πίσω μέρους, για το οποίο δεν είχαν καμία φωτογραφία για «οδηγό». Έτσι, τοποθέτησαν ένα κυρτό μαύρο ένθετο, το φιλοξενεί τα φωτιστικά σώματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Alfa Romeo: Επετειακά λογότυπα για τα «γενέθλια» των Giulietta και Alfetta GT (photos)

Νέες επετειακές Alfa Romeo Giulia και Stelvio Quadrifoglio 520 PS (video-photos)

Η Alfa Romeo εξετάζει την επιστροφή στα hatchback με το διάδοχο της Giulietta