ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Οι οδηγοί του WRC εκτέλεσαν πέναλτι σε πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού (video)


Μερικές ώρες πριν πάρουν τα... βουνά, οι οδηγοί της κορυφαίας κατηγορίας του WRC εκτέλεσαν πέναλτι σε πρώην διεθνή τερματοφύλακα . Ποιος οδηγός έβαλε τα περισσότερα γκολ.

  • ΦΩΤ.: ACROPOLIS RALLY MEDIA
  • 25/6/2026
Πρόσθεσε το caranddriver.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η δράση στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις ξεκίνησε και επίσημα σήμερα, Πέμπτη 25 Ιουνίου, με τους οδηγούς να παίρνουν μια πρώτη γεύση από τις συνθήκες που συνάντησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα στο Shakedown στο Λουτράκι, πριν κατευθυνθούν προς το The Ellinikon Experience Park για την υπερειδική που «ανοίγει» το αγωνιστικό μέρος του ράλι.

Μερικές ώρες πριν την έναρξη της δράσης, οι οδηγοί της κορυφαίας κατηγορίας Rally1 είχαν την ευκαιρία να έρθουν αντιμέτωποι με τον Αλέξανδρο Τζόρβα, εκτελώντας σουτ από το σημείο του πέναλτι ενάντια στον πρώην τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Ομάδας.

Η «δοκιμασία» έλαβε χώρα στο στάδιο του Λουτρακίου, «Χρήστος Θώδης», το απόγευμα της Τετάρτης.

Στον πρώτο γύρο, οι Elfyn Evans, Takamoto Katsuta, Sebastien Ogier, Thierry Neuville, Martins Sesks και Ιορδάνης Σερδερίδης κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στον Έλληνα τερματοφύλακα, με τους Oliver Solberg, Sami Pajari, Josh McErlean, Dani Sordo, Adrien Fourmaux και Jon Armstrong να μη βρίσκουν τα δίχτυα.

Στον επόμενο γύρο, μόνο οι Katsuta, Ogier και Sesks εκτέλεσαν με επιτυχία τα πέναλτί τους, με τον Ogier να χάνει το τρίτο του σουτ. Στον άτυπο τελικό μεταξύ Katsuta και Sesks, ο Ιάπωνας της Toyota ήταν εκείνος που επικράτησε, κερδίζοντας τη «δοκιμασία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026: Ο απόλυτος οδηγός – Χάρτες, ειδικές διαδρομές, μεταδόσεις

Συνέντευξη: Eugenio Franzetti - Μιλάμε με τον άνθρωπο που ηγείται της αναγέννησης της Lancia στο WRC

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Από τις δραχμές στα ευρώ - Πόσο κόστιζε η συμμετοχή τότε και πόσο τώρα