img
Σοφότεροι και πλουσιότεροι

Κατανάλωση στα κόκκινα; Επτά λάθη που πρέπει να αποφύγετε

Με τις τιμές των καυσίμων να συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, ίσως είναι χρήσιμο να δούμε ποιοι είναι εκείνοι οι παράγοντες που μας κοστίζουν ακριβά στην καθημερινή μας συμβίωση με το αυτοκίνητο. 27/2

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Πώς να πλύνεις το αυτοκίνητό σου χωρίς να καταστρέψεις το χρώμα (Video)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πλύνει κανείς το αυτοκίνητό του, λίγοι είναι όμως αυτοί που μπορούν να εγγυηθούν τη μακροζωία και του χρώματος που καλύπτει τις επιφάνειες του αμαξώματός του.

25/2
ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΡΟΧΩΝ

Πώς να διαλέξω τη σωστή διάσταση ελαστικών για το αυτοκίνητο μου; (Video)

Η επιλογή διάστασης των τροχών και των ελαστικών είναι μια διαδικασία που συχνά βασίζεται σε αισθητικά κριτήρια. Ωστόσο, μια εσφαλμένη απόφαση μπορεί να μεταβάλλει τα οδηγικά χαρακτηριστικά και την άνεση του οχήματος.

24/2
WINTER TYRES

Χειμερινά ελαστικά: Πότε πραγματικά τα χρειαζόμαστε (Video)

Οι χειμερινές καιρικές συνθήκες απαιτούν προσαρμογή στο στυλ και τον ρυθμό οδήγησης αλλά και τα κατάλληλα ελαστικά για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις στον δρόμο. Η επιλογή του σωστού τύπου ελαστικών είναι καίριας σημασίας, όμως πώς μπορούμε να βρούμε ποιος ταιριάζει;

18/2
SKODA

Συμβουλές ασφαλούς οδήγησης τον χειμώνα από έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή

Ο JanKopecky, οδηγός της SKODA MOTORSPORTκαι παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι του 2018, δίνει μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή οδήγηση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

16/1
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Πώς να εκκινήσετε σωστά το αυτοκίνητό σας στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα - Τι να προσέξετε

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για όσους οδηγούς δεν έχουν την εμπειρία των χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα, όπως συμβαίνει με τους βορειο-Ευρωπαίους με τον πάγο και το χιόνι. Συμβουλές για ασφαλές "ξεπάγωμα" και εκκίνηση του αυτοκινήτου.

16/1

Τα 7 λάθη που κάνουν οι κακοί οδηγοί

Οι καταστάσεις που εγκυμονούν κινδύνους κατά την οδήγηση προκύπτουν ακόμα κι αν τηρεί κανείς ευλαβικά όλους τους κανόνες του ΚΟΚ. Δείτε 7 τυπικά λάθη οδηγών, οι οποίοι δεν είναι σίγουρα οι πιο ασφαλείς.

13/2
TIPS AND TRICKS

Χρήσιμες συμβουλές για να προετοιμάσετε το αυτοκίνητό σας για τον χειμώνα

Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο αυτοκίνητό μας για να κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους και εργασίες συντήρησης ενόψει του χειμώνα, ώστε να αποφύγουμε ενδεχόμενες δυσάρεστες καταστάσεις και απρόσμενα έξοδα.

11/12
ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

Lockdown: Πώς να διατηρήσεις το αυτοκίνητό σου σε φόρμα

Η απαγόρευση κυκλοφορίας ελαχιστοποιεί τις μετακινήσεις επιβάλλοντας στο αυτοκίνητό μας να παραμείνει σταθμευμένο για ημέρες. Μάθετε πώς μπορείτε να το διατηρήσετε σε φόρμα με δέκα συν έναν απλούς και ανέξοδους τρόπους.

9/2
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πώς να μειώσετε την πιθανότητα μετάδοσης του COVID-19 στο αυτοκίνητο

Ακόμα και σε ένα 'κλειστό' περιβάλλον, όπως ο θάλαμος επιβατών ενός αυτοκινήτου, υπάρχει τρόπος να μειώσουμε τις πιθανότητες μετάδοσης του COVID-19.

8/2
ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΒΡΙΔΙΚΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Τα μυστικά της υβριδικής τεχνολογίας: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η ηλεκτροκίνηση μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή μας. Ως έννοια, όμως, αυτή, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα υλοποιήσεων. Άλλο τα mild hybrid και τα υβριδικά και άλλο τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά.

2/2
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ

Techtalk: Ο έλεγχος των ελαστικών (βίντεο)

Σε συνεργασία με το Ι.ΚΤΕΟ λ. Βουλιαγμένης και τη Citroen, ετοιμάσαμε ένα χρηστικό βίντεο για το τι θα πρέπει να προσέχουμε αναφορικά με τα ελαστικά του αυτοκινήτου μας.

4/7
ΠΩΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ;

Πώς μπορείς να κάνεις το καλύτερο "0-100 km/h" με το αυτοκίνητό σου!

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι μία επιτάχυνση από στάση έως τα 100 km/h κατά την κίνησή μας σε φυσιολογικούς ρυθμούς μέσα στην κυκλοφορία σημαίνει πολύ λίγα πράγματα. Ωστόσο, η φυσική, που κρύβεται πίσω από αυτήν τη διαδικασία είναι συναρπαστική. Πώς επιταχύνει ιδανικά ένα αυτοκίνητο;

10/12
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ

Tech talk: Εκκίνηση αυτοκινήτου με καλώδια (βίντεο)

Σε συνεργασία με το Ι.ΚΤΕΟ Λ. Βουλιαγμένης και τη Citroen, ετοιμάσαμε ένα χρηστικό βίντεο για το πώς μπορούμε να εκκινήσουμε το αυτοκίνητό μας με καλώδια, σε περίπτωση που έχει πέσει η μπαταρία.

26/6
TRICKS OR TIPS

Τσιγάρο στο αυτοκίνητο - Πώς να απαλλαγείς από την οσμή του

Ακόμα κι αν ανήκετε στην κατηγορία των καπνιστών, η οσμή του τσιγάρου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ενοχλητική. Μάθετε, λοιπόν, τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε εύκολα και ανέξοδα να απαλλαγείτε από αυτήν.

1/8
COVID-19

Κορωνοϊός: Τα σημεία που πρέπει να απολυμάνεις στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σου

Μια απλή, καθημερινή συνήθεια είναι αρκετή για να απαλλάξει τον θάλαμο επιβατών ενός αυτοκινήτου από το μικροβιακό φορτίο που μεταφέρει και να περιοριστεί σημαντικά το ενδεχόμενο μετάδοσης του Κορωνοϊού.

21/3