img
Οι διαφορετικές κατηγορίες υβριδικών οχημάτων

Τα μυστικά της υβριδικής τεχνολογίας: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Η ηλεκτροκίνηση μπαίνει σιγά σιγά στη ζωή μας. Ως έννοια, όμως, αυτή, καλύπτει ένα μεγάλο φάσμα υλοποιήσεων. Άλλο τα mild hybrid και τα υβριδικά και άλλο τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα. Ας προσπαθήσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά. 4/5

ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Μεταβίβαση αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας: Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία

Μια πολύπλοκη διαδικασία είναι η μεταβίβαση ενός αυτοκινήτου στον νέο του ιδιοκτήτη, με τα μέτρα περιορισμού της Covid-19 να την έχουν κάνει ακόμη δυσκολότερη.

2/4
ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Πέντε απλοί τρόποι για να αυξήσετε τη ζωή των ελαστικών σας

Η διατήρηση των ελαστικών ενός αυτοκινήτου σε καλή κατάσταση δεν αποτελεί μόνο έναν τρόπο για να κάνετε οικονομία στην τσέπη σας αλλά και για να κινείστε με ασφάλεια στον δρόμο.

22/3
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΝΟΜΟΣ

Πότε είναι νόμιμες οι αντιηλιακές μεμβράνες προστασίας - Ποιές απαγορεύονται

Είναι σύνηθες φαινόμενο η τοποθέτηση σκουρόχρωμων μεμβρανών στα αυτοκίνητα προκειμένου να σταματούν τις ακτίνες του ηλίου τους καλοκαιρινούς μήνες, ακόμη και τα αδιάκριτα βλέμματα. Τι προβλέπει η νομοθεσία.

19/3
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ

Πώς θα διατηρήσετε τη μπαταρία του αυτοκινήτου σας πάντα σε «φόρμα»

Επτά απλές συμβουλές που εξασφαλίζουν μακροζωία στη μπαταρία και απροβλημάτιστη χρήση του αυτοκινήτου μας.

18/3
ΣΤΥΛΟ, ΔΕΛΤΙΟ, ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Επτά κακές συνήθειες που μας στέλνουν στο συνεργείο

Απλές και καθημερινές συνήθειες που μπορούν να αποδειχθούν καταστροφικές για το αυτοκίνητο και την τσέπη μας.

13/3
ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΙ

Κατανάλωση στα κόκκινα; Επτά λάθη που πρέπει να αποφύγετε

Με τις τιμές των καυσίμων να συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, ίσως είναι χρήσιμο να δούμε ποιοι είναι εκείνοι οι παράγοντες που μας κοστίζουν ακριβά στην καθημερινή μας συμβίωση με το αυτοκίνητο.

27/2
ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Πώς να πλύνεις το αυτοκίνητό σου χωρίς να καταστρέψεις το χρώμα (Video)

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να πλύνει κανείς το αυτοκίνητό του, λίγοι είναι όμως αυτοί που μπορούν να εγγυηθούν τη μακροζωία και του χρώματος που καλύπτει τις επιφάνειες του αμαξώματός του.

25/2
WINTER TYRES

Χειμερινά ελαστικά: Πότε πραγματικά τα χρειαζόμαστε (Video)

Οι χειμερινές καιρικές συνθήκες απαιτούν προσαρμογή στο στυλ και τον ρυθμό οδήγησης αλλά και τα κατάλληλα ελαστικά για να αποφευχθούν δυσάρεστες καταστάσεις στον δρόμο. Η επιλογή του σωστού τύπου ελαστικών είναι καίριας σημασίας, όμως πώς μπορούμε να βρούμε ποιος ταιριάζει;

18/2
SKODA

Συμβουλές ασφαλούς οδήγησης τον χειμώνα από έναν Παγκόσμιο Πρωταθλητή

Ο JanKopecky, οδηγός της SKODA MOTORSPORTκαι παγκόσμιος πρωταθλητής ράλι του 2018, δίνει μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές για ασφαλή οδήγηση σε δύσκολες καιρικές συνθήκες.

16/1
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ

Πώς να εκκινήσετε σωστά το αυτοκίνητό σας στις χαμηλές θερμοκρασίες του χειμώνα - Τι να προσέξετε

Πρωτόγνωρες καταστάσεις για όσους οδηγούς δεν έχουν την εμπειρία των χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα, όπως συμβαίνει με τους βορειο-Ευρωπαίους με τον πάγο και το χιόνι. Συμβουλές για ασφαλές "ξεπάγωμα" και εκκίνηση του αυτοκινήτου.

16/1

Τα 7 λάθη που κάνουν οι κακοί οδηγοί

Οι καταστάσεις που εγκυμονούν κινδύνους κατά την οδήγηση προκύπτουν ακόμα κι αν τηρεί κανείς ευλαβικά όλους τους κανόνες του ΚΟΚ. Δείτε 7 τυπικά λάθη οδηγών, οι οποίοι δεν είναι σίγουρα οι πιο ασφαλείς.

13/2
TIPS AND TRICKS

Χρήσιμες συμβουλές για να προετοιμάσετε το αυτοκίνητό σας για τον χειμώνα

Ας αφιερώσουμε λίγο χρόνο στο αυτοκίνητό μας για να κάνουμε τους απαραίτητους ελέγχους και εργασίες συντήρησης ενόψει του χειμώνα, ώστε να αποφύγουμε ενδεχόμενες δυσάρεστες καταστάσεις και απρόσμενα έξοδα.

11/12
ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

Πώς να μειώσετε την πιθανότητα μετάδοσης του COVID-19 στο αυτοκίνητο

Ακόμα και σε ένα 'κλειστό' περιβάλλον, όπως ο θάλαμος επιβατών ενός αυτοκινήτου, υπάρχει τρόπος να μειώσουμε τις πιθανότητες μετάδοσης του COVID-19.

8/2
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ

Techtalk: Ο έλεγχος των ελαστικών (βίντεο)

Σε συνεργασία με το Ι.ΚΤΕΟ λ. Βουλιαγμένης και τη Citroen, ετοιμάσαμε ένα χρηστικό βίντεο για το τι θα πρέπει να προσέχουμε αναφορικά με τα ελαστικά του αυτοκινήτου μας.

4/7
ΠΩΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΙΔΑΝΙΚΑ;

Πώς μπορείς να κάνεις το καλύτερο "0-100 km/h" με το αυτοκίνητό σου!

Όλοι καταλαβαίνουμε ότι μία επιτάχυνση από στάση έως τα 100 km/h κατά την κίνησή μας σε φυσιολογικούς ρυθμούς μέσα στην κυκλοφορία σημαίνει πολύ λίγα πράγματα. Ωστόσο, η φυσική, που κρύβεται πίσω από αυτήν τη διαδικασία είναι συναρπαστική. Πώς επιταχύνει ιδανικά ένα αυτοκίνητο;

10/12
ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ

Tech talk: Εκκίνηση αυτοκινήτου με καλώδια (βίντεο)

Σε συνεργασία με το Ι.ΚΤΕΟ Λ. Βουλιαγμένης και τη Citroen, ετοιμάσαμε ένα χρηστικό βίντεο για το πώς μπορούμε να εκκινήσουμε το αυτοκίνητό μας με καλώδια, σε περίπτωση που έχει πέσει η μπαταρία.

26/6
TRICKS OR TIPS

Τσιγάρο στο αυτοκίνητο - Πώς να απαλλαγείς από την οσμή του

Ακόμα κι αν ανήκετε στην κατηγορία των καπνιστών, η οσμή του τσιγάρου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου μπορεί να αποδειχθεί ιδιαίτερα ενοχλητική. Μάθετε, λοιπόν, τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε εύκολα και ανέξοδα να απαλλαγείτε από αυτήν.

1/8