img

ESCAPE: Ανακαλύπτουμε τη μαγευτική Τζιά με Volkswagen Tiguan

Tο κοντινότερο στην ηπειρωτική Ελλάδα κυκλαδονήσι, η Κέα ή Τζια, έχει έναν εντελώς δικό του χαρακτήρα και μία απρόσμενα μακρά, για τον ανυποψίαστο, ιστορία. Συγχρόνως, σε κάθε περίπτωση η ομορφιά του φυσικού του περιβάλλοντος σε προκαλεί να περπατήσεις τα αμέτρητα μονοπάτια του απολαμβάνοντας, παράλληλα, και τη δροσιά της θάλασσας στις εξαιρετικές παραλίες του. 28/10

ESCAPE: Ταξιδεύουμε στο γοητευτικό Ναύπλιο με Jaguar F-Pace P400e AWD Plug-in Hybrid

Με ξεφύλλισμα σελίδων βιβλίου της ελληνικής ιστορίας ισοδυναμεί ο περίπατος στα στενά και στις πλατείες του πανέμορφου Ναυπλίου, που καθώς βρίσκεται σε απόσταση 'βολής' από την πρωτεύουσα, προσφέρεται όχι μόνο για ολιγοήμερες, αλλά και για μονοήμερες αποδράσεις.

21/8

Ταξιδεύουμε στο γεμάτο ιστορία Ηράκλειο Κρήτης με Dacia Sandero Stepway

Οδοιπορικό στις άγνωστες ομορφιές της ιστορικής Κρητικής πόλης. Το Ηράκλειο έχει πάντα τον τρόπο του να σε μαγέψει.

15/8

Ταξιδεύουμε στην ιστορική Δημητσάνα με Ford Kuga 2.5 Plug-In Hybrid 225PS

Το φαράγγι του ποταμού Λούσιου καθόρισε όχι μόνο τη γεωμορφολογία, αλλά και την οικονομική ανάπτυξη μιας περιοχής που ανέκαθεν είχε για επίκεντρό της τον πανέμορφο γραφικότατο και ποικιλοτρόπως ιστορικό οικισμό που ακούει στο όνομα Δημητσάνα.

30/7

Ταξιδεύουμε στα Καλάβρυτα με Suzuki Vitara Strong Hybrid

Ολοκαύτωμα, οδοντωτός, χιονοδρομικό. Ή μήπως χιονοδρομικό, οδοντωτός, Ολοκαύτωμα; Όποια και αν είναι η σειρά στις προτεραιότητές σας, τα Καλάβρυτα αποτελούν προορισμό ιδιαίτερου ιστορικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος που επιπλέον έχει και το προσόν ότι βρίσκεται σχετικά κοντά στην Αθήνα.

24/7

Στα Μαστοροχώρια του Βοΐου με Cupra Formentor 1.5 TSI 150 PS

Κάπου ανάμεσα σε Κοζάνη, Γρεβενά και Καστοριά θα ανακαλύψετε το όρος Βόιο - και μαζί του το βασίλειο της πέτρας. Του στοιχείου εκείνου που αναδεικνύεται ποικιλοτρόπως σε ένα πανέμορφο τοπίο και διαμόρφωσε γενιές ολόκληρες μαστόρων που άφησαν πίσω τους τις θαυμαστές κατασκευές τις οποίες σήμερα μπορούμε εμείς να απολαμβάνουμε ως αξιοθέατα.

30/1

Ταξιδεύουμε σε Ορεινή Ναυπακτία και Ναύπακτο με Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 PS

Με έργο καλλιτέχνη μοιάζει στα μάτια του επισκέπτη-περιηγητή η ορεινή Ναυπακτία. Τα ψηλά βουνά της συμβιώνουν αρμονικά με τον Εύηνο και, σε συνδυασμό με πάμπολλους γραφικούς οικισμούς, προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα – χάρμα οφθαλμών.

9/7

Ταξιδεύουμε στην Ευρυτανία με DS4 Cross 1.5 BlueHDi 130

Σε μία από τις πιο αραιοκατοικημένες περιοχές της Ελλάδας, τα ποτάμια δημιουργούν –σε συνδυασμό με την ποικιλόμορφη βλάστηση– τοπία μοναδικής ομορφιάς και μοιάζουν να ανοίγουν περάσματα ανάμεσα στα πανύψηλα βουνά, επιχειρώντας να σπάσουν τη γεωγραφική απομόνωση. Αυτήν που αποτέλεσε τη βάση πάνω στην οποία γράφτηκαν μεγάλα κεφάλαια της ιστορίας μας.

29/5

Στον Παρνασσό και την Αράχωβα με τη νέα Mercedes-Benz GLA 250e

Από την πάντα γραφική, αλλά και κοσμοπολίτικη Αράχωβα, στη γοητεία των χιονισμένων κορυφών και από εκεί στη μαγεία του αρχαίου μεγαλείου των Δελφών, αγγίζοντας με το βλέμμα τη θάλασσα… Ο Παρνασσός μπορεί να προσφέρει τα πάντα σε όλους!

13/3
2021 TEST DRIVE ESCAPE ΣΤΗ ΜΕΣΑ ΜΑΝΗ ΜΕ AUDI Q4 E-TRON 40 QUATTRO

Ανακαλύπτουμε τη Μέσα Μάνη με το αμιγώς ηλεκτρικό AUDI Q4 e-tron 40 quattro

Βασίλειο της πέτρας, κτισμένο πάνω σε βράχο που τον αγκαλιάζει η θάλασσα, με τις ελιές επάνω του να αγωνίζονται να προσθέσουν λίγο πράσινο για να γλυκάνουν την αγριάδα του τοπίου. Είναι οι ελάχιστες λέξεις που μπορεί να χρησιμοποιήσεις για τη γοητευτική όλο τον χρόνο Μάνη. Χωρίς να έχεις μιλήσει ακόμα για τους κατοίκους της…

2/1