130.000 ευρώ για ένα tattoo στο αυτοκίνητο


Αν είστε λάτρης των tattoo και ευχαρίστως θα ξοδεύατε μια περιουσία ώστε να διακοσμήσετε τις επιφάνειες του αυτοκινήτου σας τότε η Lexus έχει τη λύση.

  • 18/3/2020

Σε μια από τις διασημότερες tattoo artist, την Claudia De Sabe, απευθύνθηκε η Lexus με σκοπό να διακοσμήσει τις επιφάνειες του αμαξώματος ενός UX.

H βρετανίδα καλλιτέχνης αποδέχθηκε την πρόκληση αντικαθιστώντας, έστω και προσωρινά, τις βελόνες με εργαλεία χάραξης με τα οποία αφαίρεσε από πολύ συγκεκριμένα σημεία το χρώμα του αμαξώματος.

Συνολικά η Claudia De Sabe χρησιμοποίησε πέντε λίτρα χρώματος όπως άλλωστε και φύλλα χρυσού με τα οποία θέλησε να προσδώσει στο τελικό αποτέλεσμα μια τρισδιάστατη εικόνα.

Αν και το συγκεκριμένο Lexus UX δεν πρόκειται να διατεθεί προς πώληση, η ιαπωνική φίρμα φέρεται να δαπάνησε για τη δημιουργία ενός πραγματικού έργο τέχνης στις επιφάνειες του αμαξώματός του το ποσό των 130.000 ευρώ.

Μένει να αποδειχθεί αν το παράδειγμα της Lexus θελήσουν να ακολουθήσουν και άλλοι εύποροι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι οποίο ως γνωστόν αρέσκονται στο να προκαλούν και να ξεχωρίζουν από πλήθος.