1500 Lamborghini με... μουστάκια για καλό σκοπό


Η Lamborghini στηρίζει το Movember και συνεισφέρει στη συλλογή χρημάτων για ανδρικά προβλήματα υγείας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΖΑΣ
  • 1/11/2021

Το Movember είναι ένα ετήσιο φιλανθρωπικό γεγονός, και στόχο έχει την ευαισθητοποίηση και τη συλλογή χρημάτων για διάφορα ζητήματα υγείας των ανδρών, όπως είναι ο καρκίνος του προστάτη, των όρχεων, αλλά και θέματα ψυχικής υγείας.

Κάθε Νοέμβριο, εκατομμύρια άνδρες επιλέγουν να μην ξυρίσουν τα πρόσωπά τους ώστε να στηρίξουν συμβολικά αυτόν τον σκοπό.

Η Lamborghini ήρθε να στηρίξει με τη σειρά της το Movember, τοποθετώντας... μουστάκια στα καπό 1500 αυτοκινήτων της.

Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, αυτά τα οχήματα θα παρελάσουν στους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Σίδνεϊ, της Μπανγκόκ, της Ρώμης και της Κέιπ Τάουν, σε μία συμβολική κίνηση που διοργανώθηκε με τη βοήθεια 92 αντιπροσωπειών της ιταλικής μάρκας.

Ο έρανος της Lamborghini Movember έχει ήδη μαζέψει περί τα 80.000 ευρώ προς ώρας, και θα συνεχίσει να τρέχει ως το τέλος του μήνα.

Ο CEO της Automobili Lamborghini, Stephan Winkelmann, δήλωσε σχετικά:

«Μέσω αυτής της συνεργασίας, η Lamborghini θέλει να συμβάλει ενεργά στο κρίσιμο ζήτημα της υγείας και να υποστηρίξει την έρευνα, ευαισθητοποιώντας την κοινότητα των θαυμαστών και των πελατών της. Αυτός είναι ένας τέλειος παραλληλισμός με τις πολλές πρωτοβουλίες που πραγματοποιούμε εσωτερικά εδώ και χρόνια υπέρ της ψυχοσωματικής ευημερίας των ανθρώπων μας. Αυτά περιλαμβάνουν έργα προληπτικού ελέγχου και πρόληψης της υγείας, σε προγράμματα που υποστηρίζουν τη διαφορετικότητα και την ένταξη, και πολυάριθμες κοινωνικές πρωτοβουλίες, που καθιστούν τη Lamborghini μια ηθικά υπεύθυνη βιομηχανική οντότητα».