2022 Toyota C-HR: Διαθέσιμο στην Ελλάδα με αναβαθμισμένο σύστημα multimedia – Τιμές


Καλύτερος εξοπλισμός με την έκδοση C-LUB και αναβαθμισμένο σύστημα multimedia περιλαμβάνεται στο μενού του Toyota C-HR για το 2022. Ποιες είναι οι τιμές πώλησης στην Ελλάδα. 

  • 17/12/2021

Η Toyota  ανανεώνει ελαφρώς το δημοφιλές compact crossover της, το C-HR, αναβαθμίζοντας την έκδοση εξοπλισμού C-LUB με νέες στιλιστικές πινελιές και βελτιωμένο σύστημα multimedia για το 2022.

Πλέον η εξοπλιστική έκδοση C-LUB έρχεται με νέα επιλογή διχρωμίας για το αμάξωμα, συνδυάζοντας το χρώμα Amethyst με ασημί ή μαύρο χρώμα για την οροφή τις εμπρός κολώνες και την πίσω αεροτομή, δημιουργώντας μία καλαίσθητη χρωματική αντίθεση. Επιπλέον το μοντέλο εξοπλίζεται και με νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Στην καμπίνα, οι επενδύσεις των καθισμάτων έχουν έναν νέο συνδυασμό υφάσματος με ελαστικό συνθετικό δέρμα. Η έκδοση C-LUB του Toyota C-HR είναι η δημοφιλέστερη και αναμένεται να αριθμεί περισσότερες από τις μισές πωλήσεις του μοντέλου στην Ευρώπη. Η έκδοση C-LUB τοποθετείται ανάμεσα στην "βασική" C-ENTER και την κορυφαία GR Sport

Ταυτόχρονα, για το μοντέλο του 2022, το Toyota C-HR αποκτά το αναβαθμισμένο σύστημα multimedia με ισχυρότερο επεξεργαστή ο οποίος λειτουργεί 2,4 φορές ταχύτερα από ό,τι πριν, σύμφωνα με την Toyota. Το Toyota Smart Connect, το πιο πρόσφατο σύστημα πολυμέσων της Toyota προσφέρει αμεσότερη πληροφόρηση, καλύτερη συνδεσιμότητα, πλοήγηση μέσω cloud, καθώς και τη δυνατότητα ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση στους δρόμους μέσω του συστήματος «always on». Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα φωνητικών εντολών για επιμέρους λειτουργίες που περιλαμβάνει και αυτή για το κλείσιμο των παραθύρων.

Το Toyota Smart Connect θα είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις εκτός από το βασικό C-ENTER και λειτουργεί μέσω της κεντρικής οθόνης αφής 8,0 ιντσών. Οι ενημερώσεις λογισμικού θα γίνονται over the air και παρέχεται εύκολη ενσωμάτωση smartphone μέσω Apple CarPlay, με ασύρματη σύνδεση και (ενσύρματο) Android Auto.

Η Toyota προσφέρει το Toyota Smart Connect χωρίς περαιτέρω χρέωση για τέσσερα χρόνια, με το αρχικό κόστος να περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς.   

Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν άμεσα, από τον Δεκέμβριο, και τα πρώτα αυτοκίνητα αναμένεται να παραδοθούν στις αρχές του 2022. Οι τιμές του νέου Toyota C-HR με τον κινητήρα των 1,8 λίτρων και 122 ίππων στην ελληνική αγορά ξεκινούν από τα 24.270 ευρώ για την έκδοση C-ENTER και από 26.600 ευρώ για την C-LUB, όταν η "δίχρωμη" C-LUB Bi-Tone ξεκινά τιμολογιακά από τα 27.280 ευρώ. 

Αναλυτικά οι τιμές πώλησης του νέου Toyota C-HR στην ελληνική αγορά:

Έκδοση1.8 Hybrid 122PS
C-ENTER24.270
C-LUB26.600
C-LUB Bi-Tone27.280
GR Sport28.370