26 ξεχωριστά σπορ αυτοκίνητα σε στάβλο κλέφτη!


Όχι ένα, ούτε δύο αλλά 26 μοντέλα, από ολόκληρη την Ευρώπη, είχε στην προσωπική του συλλογή ένας κλέφτης από την Ισπανία. Μ3, Evo, STI, Cosworth και ό,τι τραβάει η ψυχή σας!

  • 15/5/2020

Ο συγκεκριμένος είχε την ατυχία να αφήσει τα διαπιστευτήριά του σε ένα εργοτάξιο, από το οποίο «δανείστηκε» νύχτα μία μεγάλη γεννήτρια. Η αστυνομία βρέθηκε στα ίχνη του και τελικά κατάφερε να τον συλλάβει. Όταν όμως έφτασαν στη φάρμα του και βρήκαν τη γεννήτρια, ανακάλυψαν πως υπάρχουν και άλλα πράγματα με τα οποία θα άξιζε να ασχοληθούν.

Ο εν λόγω ελαφροχέρης, γνήσιος petrolhead, είχε φροντίσει με την πάροδο των ετών να δημιουργήσει την προσωπική του συλλογή από σπορ οχήματα, τα οποία είχανε κλαπεί από διάφορες χώρες της Ευρώπης. Στην κατοχή του, μεταξύ άλλων, βρέθηκαν μερικές BMW M3, E30 και Ε36, ένα κεντρομήχανο Renault R5 Turbo, ένα Peugeot 205 GTI, μερικά Mitsubishi Evo και Subaru Impresa STI,  μία Lancia Delta Integrale, Ford Escort RS Cosworth και Sierra RS Cosworth, καθώς και μία σπάνια Mercedes-Benz 190E 2.5-16 EVO II.

Όλα τους βρέθηκαν σε καλή κατάσταση, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο 42χρονος κλέφτης έδειχνε πραγματικό ενδιαφέρον για αυτά, ως συλλέκτης. Φυσικά η αστυνομία θα δρομολογήσει τις κατάλληλες ενέργειες ώστε τα αυτοκίνητα να επιστρέψουν στους αρχικούς τους ιδιοκτήτες. Επιβραβεύοντας παράλληλα το καλό γούστο του «συλλέκτη» με μερικά χρονάκια φυλακής.