27χρονη απογειώνει και καταστρέφει BMW M4 (Video)


Σύντομη αλλά καταστροφική ήταν η πτήση μιας 27χρονης οδηγού η οποία κατάφερε να απογειώσει μια BMW M4 Coupe ξηλώνοντας στο πέρασμά της ακόμα και βράχους.

  • 14/2/2020

Από τις αστυνομικές αρχές του Los Angeles κρατείται μια 27χρονη οδηγός οι οποία τα ξημερώματα της Πέμπτης σκόρπισε την καταστροφή σε συνοικία της Πόλης των Αγγέλων.

Η 27χρονη, η οποία φέρεται ότι οδηγούς υπό την επήρεια ουσιών, είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα με αποτέλεσμα να μην αντιληφθεί την είσοδό της σε μια μικρή πλατεία και προσκρούσει πάνω σε έναν διακοσμητικό βράχο.

Η BMW M4 Coupe την οποία οδηγούσε απογειώθηκε στο αέρα την ίδια στιγμή που ο βράχος κατέληγε σε παρακείμενο σταθμευμένο όχημα.

Η BMW M4 Coupe καταστράφηκε ολοσχερώς ωστόσο κατά την προσγείωσή της στο οδόστρωμα ζημιές υπέστησαν και άλλα οχήματα.

Το προχωρημένο της ώρας απέτρεψε τον τραυματισμό των περιοίκων ενώ σαν από θαύμα αλώβητη από τη σφοδρή σύγκρουση βγήκε και η οδηγός της άτυχης BMW M4 Coupe.

H συνέχεια ανήκει στις αστυνομικές αρχές, οι οποίες καλούνται να ρίξουν φως στις συνθήκες κάτω από τις οποίες η οδηγός είχε αναπτύξει την ταχύτητα των 112 χλμ./ώρα σε κατοικημένη περιοχή.