AC Schnitzer περιποίηση για την BMW 3


Η γνωστή γερμανική εταιρία που εξειδικεύεται στην αναβάθμιση και BMW μοντέλων παρουσίασε την πιο πρόσφατη έμπνευση της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 16/9/2019

Για όσους βρίσκουν πολύ mainstream το πακέτο M που προσφέρει η BMW, υπάρχει και η επιπλέον αναβάθμιση από την AC Schnitzer. Και μπορεί αυτή η βελτίωση να περιλαμβάνει όλα εκείνα τα καλούδια που υπάρχουν σε κάθε σπορ πακέτο, αλλά εδώ εκτελούνται όπως μόνο γνωρίζει η γερμανική tuning εταιρία με την πολύχρονη εμπειρία της.

Έτσι, συναντάμε πιο σπορ προφυλακτήρες, splitters μπροστά και πίσω, μία πτέρυγα στην τελευταία πόρτα, διπλές απολήξεις στα άκρα, μια μικρότερη αεροτομή στην κατάληξη της οροφής κ.α. Στο εσωτερικό υπάρχουν λεπτομέρειες και επενδύσεις αλουμινίου, αλουμινένια πεντάλ, paddles κ.α.

Η ανάρτηση έχει πιο σφιχτό συνδυασμό και τα πιο κοντά ελατήρια φέρνουν το αμάξωμα περίπου 25 mm πιο χαμηλά στο έδαφος για ακόμη καλύτερα δυναμικά χαρακτηριστικά. Επιπλέον η AC Schnitzer προσφέρει ένα κιτ με νέα ελατήρια για τις πισωκίνητες εκδόσεις 320i, 330i, 318d και 320d για χαμήλωμα έως 25 mm.

Οι ειδικής σχεδίασης ζάντες AC1 διατίθενται σε 19 ή 20 ίντσες σε βαφή BiColor ή σε ανθρακί. Οι 19άρες πάνε πακέτο με λάστιχα (Continental, Hankook ή Michelin) διάστασης 225/40 μπροστά και 255/35 πίσω όταν οι 20αρες φορούν 225/35 και 255/30, αντίστοιχα.