Αγάπη μου διέλυσα το Batmobile


Ένας 22χρονος «YouTuber» από τη Γαλλία κατέστρεψε το προσωπικό του Batmobile σκορπώντας τη θλίψη στους απανταχού λάτρεις του πιο «σκοτεινού» υπερ-ήρωα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 21/7/2019

Η εικόνα ενός… Batmobile να κινείται σε δημόσιο δρόμο δεν είναι ιδιαίτερα συνηθισμένη. Πόσω μάλλον όταν αυτό εμπλέκεται σε τροχαίο ατύχημα το οποίο οδηγεί στην ταπεινωτική και χωρίς αμφιβολία ολοκληρωτική καταστροφή του.

Το μοναδικό προνόμιο να καταστρέψει ένα Batmobile ή αν προτιμάτε μια τροποποιημένη Lamborghini Gallardo είχε ένα Γάλλος «YouTuber», o οποίος φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί την εμπειρία του μαζί μας.

Ο 22χρονος Γάλλος, εγγονός του οδηγού αγώνων Jean Ragnotti, συμμετείχε σε εκδήλωση του Team Gala και  γι’ αυτόν τον σκοπό ταξίδευε σε ολλανδικό έδαφος. Μερικά χιλιόμετρα έξω από το Άμστερνταμ και υπό άγνωστες συνθήκες, το εξωτικό Batmobile συγκρούστηκε με ένα Renault Scenic.

Οι εκτεταμένες ζημιές που υπέστη η μετασκευασμένη Lamborghini Gallardo δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο επισκευής της, ωστόσο, ποιος θα περίμενε σε μια πόλη τόσο… διαφορετική από το Gotham City το Batmobile θα έβγαινε εκτός μάχης.