Άγνωστοι «σήκωσαν» στον αέρα τη νέα Corvette (Video)


Θύμα κλοπής έπεσε η νέα Chevrolet Corvette στους δρόμους του Detroit, καθώς άγνωστοι αφαίρεσαν τους τροχούς του αμερικανικού sportscar.

  • 24/1/2020

Στο λάθος σημείο, τη λάθος στιγμή βρέθηκε η νέα Chevrolet Corvette καθώς άγνωστοι αφαίρεσαν τους τροχούς του αμερικανικού sportscar σηκώνοντάς το κυριολεκτικά στον αέρα.

To περιστατικό σημειώθηκε στο Detroit όπου η εγκληματικότητα εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τη σημαντικότερα προβλήματα της πόλης και οι κλοπές αυτοκινήτων αποτελούν συχνό φαινόμενο.

Η αξία των τροχών της νέας Chevrolet Corvette ανέρχεται σε 5.000 δολάρια, χωρίς φυσικά να συνυπολογίζονται τυχόν ζημιές που προκάλεσαν οι άγνωστοι στην προσπάθεια να τους αφαιρέσουν και να στηρίξουν το αυτοκίνητο σε δύο κομμάτια ξύλου (τάκους).

Μια κάποια λύση στη μάστιγα της κλοπής τροχών θα μπορούσαν να αποτελέσουν τα μπουλόνια ασφαλείας που προφανώς η νέα Chevrolet Corvette των περίπου 60.000 δολαρίων δεν διαθέτει στον εξοπλισμό της.

Σε κάθε περίπτωση αυτή είναι η πρώτη φορά -ας ελπίσουμε και η τελευταία- που η νέα Chevrolet Corvette πέφτει θύμα κλοπής, με τις απώλειες να περιορίζονται στο ένα σετ ζαντών και ελαστικών.