Ακούστε τον εκκωφαντικό ήχο της Lamborghini Aventador SVJ στην Autobahn (video)


Μια βόλτα στην Autobahn είναι αρκετή για να πειστεί κανείς ότι η Lamborghini Aventador SVJ είναι ένα από τα αυτοκίνητα με το καλύτερο «τραγούδισμα».

  • ΦΩΤΟ: AutoTopNL YouTube
  • 9/12/2023

Η Lamborghini Aventador SVJ κρύβει κάτω από το κάλυμμα έναν κινητήρα V12 χωρητικότητας 6,5 L που παράγει 759 ίππους και 720 Nm ροπής, ο οποίος συνοδεύεται από ένα αυτοματοποιημένο μηχανικό κιβώτιο 7 σχέσεων. Η τελική ταχύτητα του πανίσχυρου supercar, σύμφωνα με την εταιρεία από την Sant'Agata Bolognese, ανέρχεται στα 350 km/h.

Το AutoTopNL έκανε μια εξόρμηση στην Autobahn με μια Aventador SVJ, και πραγματικά τα λόγια είναι περιττά. Οι Ολλανδοί έχουν συνδυάσει την απίστευτη ισχύ της με ένα σύστημα εξάτμισης της Gintani, το οποίο λέγεται ότι μπορεί να κοστίζει έως και 14.000 ευρώ.

Φυσικά, το «πάντρεμα» αυτό είναι αρκετό για να προσφέρει έναν ακόμα πιο εκκωφαντικό ήχο από αυτόν που θα είχε το μοντέλο χωρίς την προσθήκη της νέας εξάτμισης.

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του ολλανδικού μέσου στον γερμανικό αυτοκινητόδρομο, όπου, υπενθυμίζουμε, δεν υπάρχει όριο ταχύτητας, ο οδηγός κατάφερε να φτάσει μέχρι τα 311 km/h, χωρίς να πιέζει ιδιαίτερα. Να σημειωθεί ότι πρόκειται για δημόσιο δρόμο, οπότε συνάντησε κι άλλα οχήματα στο πέρασμά του.

Απολαύστε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δείτε μια Lamborghini Aventador SVJ να «ξερνάει» φωτιές (video)

Η μοναδική Lamborghini Aventador J σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της (video)

Αυτή είναι η Lamborghini Aventador Ultimae από τη Novitec (photos)