Δείτε μια Lamborghini Aventador SVJ να «ξερνάει» φωτιές (video)


Οι φλόγες, ο εκκωφαντικός ήχος του V12 και το σύστημα εξάτμισης Gintani θα σας κάνουν να αγαπήσετε αυτή τη Lamborghini Aventador SVJ λίγο παραπάνω.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: Hartnett Media - YouTube
  • 16/9/2023

Ο κόσμος της παγκόσμιας αυτοκίνησης έχει δει κατά καιρούς πολλά ακραία, σπάνια κι εκθαμβωτικά μοντέλα. Ένα από αυτά είναι κι η Lamborghini Aventador SVJ, η οποία είναι ένα από τους πραγματικούς μονόκερους της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Μόλις 963 μονάδες του μοντέλου κατασκευάστηκαν συνολικά, συμπεριλαμβανομένων όλων των ειδικών εκδόσεων. Μία από αυτές κατέληξε στα χέρια του Salvador Meza, ενός επιχειρηματία από το Los Angeles, ο οποίος εμπιστεύτηκε τη δική του Aventador SVJ στα χέρια της Gintani, η οποία εγκατέστησε ένα σύστημα εξάτμισης που κάνει το πανίσχυρο όχημα να... ουρλιάζει.

Ο ήχος μοιάζει αρκετά με εκείνον ενός μονοθέσιου F1 από άλλες εποχές, με τους V10 κινητήρες, με όλη την αισθητική του βίντεο να ενισχύει το «απόκοσμο» της ηχητικής πανδαισίας.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα μοντέλα που έχει στη συλλογή του ο Meza, αφού μεταξύ άλλων, στο γκαράζ του έχει μια Ferrari 812Superfast, μία Mercedes G63, μια Lamborghini Urus και άλλα.

Δείτε το video: