Alfa Brera: "Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της χρονιάς 2007" στην Ιαπωνία


Η Alfa Brera κέρδισε το βραβείο για το "Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της χρονιάς 2007" στην Ιαπωνία, χάρη στο στιλ, τις επιδόσεις της σε σχέση προς το κόστος και τη σχεδίαση του εσωτερικού της.
  • 14/11/2006

Η Alfa Brera κέρδισε το βραβείο για το "Ευρωπαϊκό Αυτοκίνητο της χρονιάς 2007" στην Ιαπωνία, χάρη στο στιλ, τις επιδόσεις της σε σχέση προς το κόστος και τη σχεδίαση του εσωτερικού της. Το σημαντικό αυτό βραβείο απονέμεται από τα 21 μέλη της επιτροπής της JAHFA (Japan Automotive Hall of Fame), που αντιπροσωπεύουν τον κόσμο της επιστήμης, της βιομηχανίας, του πολιτισμού, της πολιτικής και των μέσων ενημέρωσης στην Ιαπωνία. Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό, που ενθαρρύνει κι ενισχύει την ανάπτυξη της αυτοκινητοβιομηχανίας στην Ιαπωνία.

Η αιτιολόγηση του βραβείου τονίζει ότι η Alfa Brera προβάλλει την ιταλική αντίληψη για την κομψότητα και το σπορ χαρακτήρα σ' ένα μοναδικό στιλ που ξεχωρίζει. Αρμονικές φόρμες και όγκοι, που συνδυάζονται με την κορυφαία τεχνολογία της Alfa Romeo, έχουν ως αποτέλεσμα ένα αυτοκίνητο όμορφο, δυνατό και καλά φτιαγμένο. Αυτό είναι το πνεύμα του νέου πολυτελούς κουπέ της Alfa Romeo, που δημιουργεί δυνατές συγκινήσεις και εγγυάται εξαιρετική απόλαυση στην οδήγηση.