Αν δεν σας φθάνει μία BMW 4 Gran Coupe μπορείτε να έχετε... μιάμιση (Video)


Ο ιδιοκτήτης αυτής της ΒΜW σειράς 4 δεν μπορούσε να χορτάσει το αυτοκίνητό του οπότε έφτιαξε και ένα trailer με... μισή ακόμα 4 Gran Coupe.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΙΤΑΡΗΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 3/11/2019

Μπορεί σε εμάς εδώ να φαίνεται παράξενο, στην Γερμανία και γενικότερα στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης, δεν είναι κάτι και τόσο σπάνιο (όπου το επιτρέπει ο νόμος). 

Η συγκεκριμένη όμως κατασκευή μας έρχεται από την Taiwan όπου και συνελήφθη από τον φωτογραφικό φακό να κινείται στους δρόμους, εντυπωσιάζοντας τους πάντες.

Στην περίπτωσή μας όμως την αξία την δίνει το ίδιο το αυτοκίνητο, μιας και πρόκειται για μία 4 Gran Coupe η οποία σέρνει πίσω μία ακόμα (μισή) ως trailer.

Κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να έχει οδηγήσει τον ιδιοκτήτη αυτών των δύο (μιάμιση) BMW να φτάσει σ' αυτό το σημείο, και από που έχει προέλθει το πίσω μέρος. Το σίγουρο είναι ότι βρήκε έναν ευφάνταστο τρόπο να αυξήσει τους χώρους του αυτοκινήτου του και να ικανοποιήσει τις μεταφορικές του ανάγκες που όπως φαίνεται και από τις μπαγκαζιέρες στην οροφή είναι μεγάλες. 

Όπως και να έχει κέρδισε τα λίγα λεπτά της δημοσιότητας που του αναλογούν στο διαδίκτυο, και σίγουρα βάζει σε σκέψεις αρκετούς σε άλλα σημεία του πλανήτη για να τον αντιγράψουν. Ίσως όχι με τέτοια επιτυχία. Και πάντως όχι με ένα τόσο premium τρόπο όπως η ΒΜW 4 Gran Coupe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

BMW 4 Gc ?? @bmw.uae Video !?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rami Nasri - BMW (@bmw.uae) στις 2 Νοέ, 2019 στις 9:28 πμ PDT