Αναβάλλεται το Goodwood Festival of Speed


Λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού οι διοργανωτές του Festival of Speed αποφάσισαν να αναβάλλουν τη σχετική διοργάνωση. Το πότε θα πραγματοποιηθεί αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

  • μιχαλης κατωποδης
  • 26/3/2020

Το Goodwood Festival of Speed αποτελεί πρακτικά μία γιορτή του αυτοκινήτου. Ένα σημείο αναφοράς που μαζεύει ιδιαίτερα αυτοκίνητα και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Φέτος ήταν προγραμματισμένο για το διάστημα 9 με 12 Ιουλίου, λόγω όμως της κατάστασης που επικρατεί, η ημερομηνία αυτή δεν ισχύει. Οι διοργανωτές, πάντως, δεν συζητούν για ματαίωση αλλά για αναβολή και ήδη αναζητούν μία νέα ημερομηνία, είτε προς τα τέλη του καλοκαιριού, είτε μέσα στο φθινόπωρο.

«Αυτές είναι δραματικές και απίστευτες στιγμές, αλλά θα περάσουν και προσπαθούμε ήδη να σκεφτούμε πόσο συναρπαστικό θα είναι να σας υποδεχθούμε όλους πίσω στο Goodwood για το ίσως μεγαλύτερο event όλων!» είναι τα λόγια του Δούκα του Richmond, ιδιοκτήτη του Goodwood και ιδρυτή του ομώνυμου φεστιβάλ. Με γνώμονα την ασφάλεια αλλά και σε συνεργασία με τις Βρετανικές αρχές, η αναβολή του Festival of Speed αποτέλεσε μονόδρομο.

Παρόλα αυτά, τα εισιτήρια που έχουν διατεθεί διατηρούν την αξία τους και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά στη διοργάνωση, όταν αυτή πραγματοποιηθεί. Μία ημερομηνία που εξετάζεται είναι το τριήμερο 11-13 Σεπτεμβρίου, θα χρειαστεί όμως κάποιος καιρός για την επιβεβαίωση. Αντίστοιχα θα μετακινηθεί χρονικά και το 78ο Members’ Meeting. Με δεδομένο πάντως το πόσο μοναδική είναι η διοργάνωση κάθε χρόνο, πραγματικά αναρωτιόμαστε τι περισσότερο μπορούν να κάνουν οι άνθρωποί της ώστε όντως το φετινό Goodwood Festival of Speed να είναι το καλύτερο όλων.